Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka lépe pro Branov


Branky


0

Pustověty - První jarní kolo nám nabídlo souboj sousedních týmů v dolní části tabulky. Pustovětští mohli vykročit za cestou k lepšímu umístění, ale tuto šanci promarnili. Stejně jako několik šancí v zápase, a tak se z vítězství nakonec radovali šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

Kdo si našel cestu na zápas domácích Pustovět s hostujícím Branovem, tak nemusel litovat. Jen první poločas nabídl příchozím divákům čtyři branky, penaltu a červenou kartu. V 11' otevřel skóre zápasu Kovacz, který debutoval v domácím dresu - 1:0. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat, když v 15' vyrovnal Javůrek - 1:1. Domácí tým byl aktivnější, držel balon a soupeři ho příliš nepůjčoval.

 

Vedení domácích zařídil ve 23' kanonýr Truska po přihrávce Kovacze, který byl opravdu při chuti. Ve 26' to byl ale opět Javůrek, který srovnal skóre zápasu. Krátce před koncem poločasu nastal možná nejdůležitější moment utkání, kdy se řítil hráč Branova na branku domácích, ale Šnobl zatáhl za záchrannou brzdu a sudí ho poslal do sprch. A co víc, hosté měli příležitost pokutového kopu, kterou využil Choc - 2:3.

Lekce z produktivity

Do druhého poločasu nastupovali branovští fotbalisté v početní výhodě, ale byli to právě domácí, kteří vstřelili úvodní branku druhé poloviny. V 56' se dostal k balonu Kovacz a následnou střelou rozvlnil síť za zády Košiny - 3:3. Nedáš, dostaneš... Tohle nepsané fotbalové pravidlo si po zápase museli říkat všichni přítomní na stadionu.

 

Domácí měli šance, míč častěji na kopačkách, ale nic z toho. Hosté udeřili na konci zápasu, kdy se po trochu laciné ztrátě balonu v domácích řadách zjevil před brankářem Štiller a dal tak utkání finální výsledkovou podobu - 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš: ,.Zápas jsme mohli v klidu vyhrát, ale vlastními chybami jsme se o cenné vítězství připravili. Soupeř co měl, to proměnil. My nastřelili tyč, zahodili jsme několik dalších gólovek. Kdyby při nás stálo alespoň trochu štěstí, zápas by dopadl jinak. Nejlepším hráčem na place byl Tomáš Kovacz, který byl hodně vidět. Stejně tak ale vyzdvihnu výkon branovského útočníka, na kterém bylo vidět, že má něco odehráno.''




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - J. Sixta [-] , L. Bureš [-] , T. Kovacz [-] , M. Sharankevych [-] , V. Bičovský [-] (70. S. Hůla [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , D. Šnobl [-]

Sokol Branov
R. Košina [-] - K. Jeníček [-] , R. Javůrek [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] (46. Z. Dubský [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-] (16. M. Štiller [-] ) , T. Krátký [-] (90. O. Karička [-] ) , V. Vilím [-]

ŽK: 49. M. Hlaváček , 54. K. Konopásek . ČK: 45. D. Šnobl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - ROSENBAUM Aleš (N), BIČOVSKÝ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.