Řevničovská Sparta těsně přehrála Slabce. Fanoušci hostí přerušili zápas


Branky


0

Domácí mužstvo se netají postupovými ambicemi, ovšem na vedoucí Rynholec má tým ztrátu. Myslí-li Řevničov postupové ambice vážně, tak bezpodmínečně musel porazit doma Slabce. To se nakonec povedlo, i díky výrazné zimní posile. Filip Libecajt se uvedl brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JASNÁ ZÁLEŽITOST DOMÁCÍCH

Natěšený domácí tým do utkání vlétl velkým stylem. Počáteční tlak Řevničov dokázal brankově zužitkovat. Ve 12' se po rohovém kopu prosadil Matějka - 1:0. Hosté se vymanili z úvodního tlaku a postupně se začali prosazovat dopředu, ale obrana domácích v čele s brankářem Peterkou byla pozorná. Ve 32' Hošek krásnou střelou z přímého kopu zvýšil - 2:0. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale to nepřišlo. Naopak se prosadila zimní posila Filip Libecajt - 3:0. Slabeckým hráčům se ale podařilo do poločasu vstřelit důležitou branku. Těsně před odchodem do kabin snížil Gajdoš - 3:1.

UTKÁNÍ PŘERUŠENO KVŮLI HOSTUJÍCÍM FANOUŠKŮM

První poločas vyšel domácím skvěle. Ve druhém poločase už týmu chyběla lehkost. Iniciativu hry převzali hosté. Ale vážnější šance nepřišla. Naopak zvýšit mohl ve stoprocentní šanci Fujera, ale minul odkrytou branku. V 70' sudí Kozák zápas přerušil, protože byl sprostě urážen fanoušky hostí. Pořadatelská služba je vyvedla ze stadionu a mohlo se pokračovat. Konktaktní gól ale hosté dokázali vstřelit až v 92', kdy se prosadil veterán Fencl - 3:2. Více hosté nestihli. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Ze hry nemám vůbec špatný pocit. První zápas jara, první dotek s přírodní trávou. Byli jsme na tom dobře, jak směrem dopředu, tak i směrem dozadu. Samozřejmě mezery v naší hře stále jsou, občas vázla kombinace jak v našem týmu, tak i u soupeře, ale bylo to zapříčiněno nerovným terénem. S výhrou jsme samozřejmě spokojeni a jsou to pro nás velmi cenné 3 body."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.