M. Hříbal 11. (p.)
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta si připisuje druhé jarní vítězství! Smetla sokoly ze Sýkořice


Branky


11. M. Hříbal (p.) - 20. J. Pesl , 29. M. Tóth , 33. O. Bechynský , 57. J. Pesl , 87. D. Schneider (p.)
0

Sparta Řevničov do jara vstoupila velmi dobře a vítězství z prvního kola nad TJ Slabce chtěla potvrdit i nyní se Sýkořicí. To se nakonec povedlo, ačkoliv domácí se dostali do vedení. Sparta ale pěti přesnými údery skóre bez problémů otočila ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SPARTA UTKÁNÍ KONTROLOVALA

Hosté do utkání vstoupili velmi aktivně, ale počáteční šance se zařadily do kategorie nevyužitých. Domácím se podařilo jít do vedení, když v 11' se prosadil z penalty Hříbal - 1:0. Vedení ale netrvalo přiliš dlouho, protože ve ve 20' se hlavou po standardní situaci prosadil nestárnoucí Pesl - 1:1. Sparta se mohla opřít o standardní situace a po půl hodině hry se dostala do vedení, když se rovněž hlavou prosadil Tóth, hráč tohoto kola - 1:2. Vedení vzápětí stvrdil ještě Bechynský - 1:3.

BEZPROBLÉMOVÉ VÍTĚZSTVÍ

Vstup do druhého poločasu se povedl Spartě. Hosté nepustlili domácí do vážnější příležitosti a naopak se v 57' prosadil znovu 44 letý kanonýr Pesl - 1:4. Utkání se dohrávalo v klidném tempu. Vážnějších šancí nebylo. Nebezpečnější byli přece jen hosté, kteří se ale prosadili až těsně před koncem z pokutového kopu. Ten s jistotou proměnil Schneider - 1:5. 



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - L. Karas [-] (62. P. Richter [-] ) , P. Kovařík [-] (80. F. Krejčík [-] ) , M. Hříbal [-] (75. J. Slabý [-] ) , P. Linc [-] , M. Vančura [-] (46. Z. Klíč [-] ) , J. Mutinský [-] , D. Peteřík [-] (66. J. Šulc [-] ) , M. Linc [-] , L. Voráček [-] , M. Šnobl [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Pesl [-] (70. D. Schneider [-] ) , O. Bechynský [-] , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] (89. J. Fišer [-] ) , O. Hanzlík [-] , F. Libecajt [-] , P. Matějka [-] (86. J. Urbanovič [-] ) , M. Pedál [-] , J. Rais [-] , M. Tóth [-]

ŽK: 68. J. Murčo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.