Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Řevničově! Srbeč inkasovala sedm branek


Branky


0

Řevničov - Zápas favorizovaného domácího celku proti poslední Srbči měl být jednoznačnou záležitostí. Začátek utkání tomu ale neodpovídal, když se aktivity ujali hosté a vstřelili úvodní branku. Domácí ale zabrali a zápas jednoznačně otočili ve svůj prospěch hlavně v druhé půli. Výsledkem bylo sedmigólové vítězství a udržení kontaktu s druhými Slabcemi. Srbeč zůstává nadále na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý začátek

Kdo čekal jednoznačnou jízdu od úvodní minuty v podání domácího celku, tak byl na omylu. Aktivněji do zápasu vlétli sokolové ze Srbče a Spartu tím zaskočili. V 7' se dostala Srbeč do vedení zásluhou Mišika, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Srbeč pokračovala ve své aktivitě. Problémy domácím hráčům dělal především mladý M. Kratina, který se prezentoval dobrým výkonem.

 

Sparta se oklepala a začala se dostávat do hry. Vyrovnání přišlo ve 22' zásluhou Hoška - 1:1. S vyrovnáním přišla i určitá kapka úlevy a Řevničovští začli hrát s větším klidem. Výsledkem toho byla obrovská šance mladíka Fujery, který minul v dobré pozici branku o milimetry. Navýšení skóre přišlo ve 32' zásluhou velmi aktivního a při chuti hrajícího Hoška - 2:1.

 

V dalších větších šancích neuspěli postupně Hošek, Toth a Libecajt. Na druhé straně měl k dispozici přímý volný kop aktivní M. Kratina, ale branku Peterky minul o malý kousek.

Na hřišti jeden tým

Od úvodního hvizdu druhého poločasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Řevničov převzal veškeré otěže zápasu a na soupeře doslova vlétl. Výsledkem byla branka Libecajta krátce po zahájení druhého dějství - 3:1. V 58' dostal balon Pedál od Libecajta a střelou k tyči nedal Trachtovi šanci - 4:1.

 

Hned v následující minutě se skóre opět měnilo. Balon se dostal do vápna na Libecajta, který potvrdil roli kanonýra a zkušeně skóroval - 5:1. Sotva se hosté oklepali z pátého gólu, přišel šestý a zároveň i hattrickový pro Hoška - 6:1.

 

Hosté působili odevzdaně a pro domácí tak bylo jednoduché zápas v klidu dohrát. V dalších dvou šancí neuspěl domácí snajpr Libecajt, na druhé straně se neujala ani ojedinělá střela M. Kratiny. Poslední slovo v zápase si přichystala Sparta na poslední minutu před koncem, kdy dokonal svůj hattrick Libecajt - 7:1. Řevničov si jednoznačným vítězstvím připsal povinné 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Srbeč na nás vlítla a tím nás překvapila. Naštěstí se nám podařilo zápas do konce poločasu otočit hlavně zásluhou Jirky Hoška, který je ve velké formě a táhne tým. Mrzí mě neproměněná šance v prvním poločase. Jinak můj výkon byl zatím nejhorším v sezóně."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Rais [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] - J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , J. Fujera [-] (65. J. Fišer [-] ) , M. Pedál [-] - F. Libecajt [-] , O. Bechynský [-] (46. J. Pesl [-] ) -

TJ Sokol Srbeč
P. Trachta [-] - M. Suchý [-] , M. Kratina [-] , J. Vitner [-] (60. M. Hamáček [-] ) , M. Cífka [-] , M. Mišik [-] , P. Smrž [-] (46. T. Sova [-] ) , M. Kratina [-] , P. Čermák [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-]

ŽK: 39. O. Hanzlík - 67. M. Suchý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špidra Marek - BOBÁK Vladimír (N), OBLAZNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.