3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý vlak Baníku Lubná přibrzdily Roztoky


Branky


0

Roztoky - Domácí před sebou měli těžký zápas, ve kterém se chtěli pokusit obrat o body rozjetou Lubnou, která své úvodní dva zápasy jarní části zvládla na výbornou. To se domácím také povedlo, když po nerozhodném stavu zvítězili na pokutové kopy. Pro Lubenské to tak byla pátá remíza a zároveň i pátá porážka po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér měl gól na hlavě

Lubná přijela do Roztok v improvizované sestavě, kdy chyběli dva hráči základní sestavy. Na celém průběhu utkání se absence beka a záložníka dost negativně projevila. V základu se dokonce objevil i trenér Z. Vopat. Domácí Roztoky vstoupili do utkání o poznání aktivněji než hosté. První desetiminutovka byla plná rychlých nakopávaných míčů na útočníky a obrana Baníku měla dost práce s jejich odvracením.

 

Aktivita domácích ale poměrně brzy ustala a hra se přelévala od vápna k vápnu. Lubenští kombinovali odzadu lépe a ve 30' si vynutili přímý volný kop, který z 20 metrové vzdálenosti s přehledem proměnil Varyš - 0:1. Do poločasu pak hru kontrolovala převážně Lubná.

 

Další nebezpečnou střelu Varyše vyrazil domácí brankář Hůla pouze na roh. Při něm měl na hlavě před odkrytou brankou gól stoper hostí Z. Vopat, který ale šanci neproměnil a do kabin se šlo s jednobrankovým náskokem pro Lubnou.

Závěr utkání bohatý na góly

Druhá polovina přinesla od začátku poměrně vyrovnanou hru, kdy se hrálo od vápna k vápnu a během prvních 15 minut nepřinesl zápas nic překvapivého. Poslední půlhodinu opadla aktivita Lubné a hra byla již plně v režii domácích. Brankáře Lubné Pokorného překonal nejprve v 72' ze standardní situace pěknou střelou přes zeď do šibenice Vrábík - 1:1.

 

Jen čtyři minuty poté se prosadil domácí Krůta, který uklidil do odkryté branky přízemní centr z malého vápna - 2:1. Šanci Lubenských na bodový zisk nakonec zachránil D. Vopat, který po rozehrávce od stoperů vzal vše na sebe a po sprintu přes celou polovinu soupeře z velkého úhlu srovnal stav - 2:2. O utkání tak rozhodovaly pokutové kopy.

Pro Baník jsou penalty zakleté

Penaltový rozstřel je po podzimní části soutěže noční můrou lubenských fotbalistů, protože ze 4 pokusů nikdy nevyšli vítězně. Nejinak tomu bylo i v tomto utkání, kdy Lubenští dokázali překonat výborně chytajícího Hůlu pouze dvakrát. Domácí udělali při rozstřelu pouze jednu chybu a zaslouženě tak berou 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: ,,Dnes jsme odehráli zápas dvou zcela rozdílných poločasů, kdy v prvním se nám hra dařila, měli jsme více ze hry a vypracovali jsme si i několik šancí, bohužel vstřelili jsme pouze jednu branku, ačkoliv jsme měli vést alespoň o branky dvě. Ve druhém poločase se hra obrátila, naopak aktivnější byli domácí a u nás se projevila i slabší fyzická kondice některých hráčů, což je věc tréninku, ale to je na jiný příběh... Každopádně domácí zápas zaslouženě zvrátili a my jsme bojovali alespoň o vyrovnání, což se nám podařilo. Naším problémem je účast hráčů na zápasech, tedy situace, že mám na střídačce dva, maximálně tři hráče (včetně náhradního gólmana) a kolikrát musí hrát hráč (hráči), který netrénuje a jeho výkonnost na hřišti tomu odpovídá. Penalty, které jsme opětovně prohráli, mimochodem popáté z pěti pokusů v této sezóně, jsou kapitola sama pro sebe, na podzim jsme je trénovali a prohrávali jsme je, nyní jsem je záměrně do tréninku nezařazoval a výsledek je stejný, tak musíme něco vymyslet."



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Vrábík [-] , J. Kos [-] - M. Fikejz [-] (61. M. Mika [-] ) , V. Krůta [-] , J. Texl [-] , R. Wittmann [-] (46. M. Farkas [-] ) , M. Kaplan [-] - P. Maršík [-] - V. Hladík [-] , D. Vejvoda [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - D. Vorel [-] , L. Brabec [-] , Z. Vopat [-] , L. Klik [-] - J. Šesták [-] (46. M. Varyš [-] ) , P. Volf [-] , D. Varyš [-] , D. Vopat [-] - D. Ondruš [-] (72. J. Šesták [-] ) , A. Trejbal [-]

ŽK: 39. M. Fikejz , 53. M. Vrábík - 47. L. Klik , 64. P. Volf .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - HŮLA Pavel (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.