J. Černý 16. (vl.)
D. Varyš 67.
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná zase doplatila na penalty a Slabce odvážejí 2 body


Branky


16. J. Černý (vl.) , 67. D. Varyš - 19. K. Mužík , 80. J. Čiha
0

Lubná - Domácí Baník přivítal v rámci 15. kola na svém domácím hřišti Slabce, které byly před zápasem o příčku výš a k dobru měly 4 body. Dale se čekat vyrovnané utkání a boj o každý kousek hřiště. To se také potvrdilo, zápas skončil remízou a dospěl až k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Hra začala poměrně vyrovnaně, kdy se v kontrole míče kolem poloviny vystřídaly oba týmy. Po nepřesné rozehrávce hostů v 16' se domácím povedlo ohrozit slabeckou branku první střelou, kterou ale brankář Lev vytěsnil na roh. Po závaru před brankou, který způsobili nabíhající domácí hlavičkáři, vsítil nakonec při pokusu o obranný zákrok J. Černý a vlastním gólem tak otevřel skóre - 1:0.

 

Vyrovnávací branka na sebe nenechala dlouho čekat a již v 19' Mužík vystihl chybnou rozehrávku domácí obrany a sám před bránou překonal střelou podél gólmana domácího Bělohradského - 1:1. Zbytek prvního poločasu se hrál silový fotbal plný osobních soubojů, ze kterého měla ještě šanci těžit Lubná, když se před bránu dostal osamocený Trejbal. Ten ve vápně pouze posunul na Henzelyho, který ale šanci neproměnil a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Nedáš - dostaneš

Druhý poločas začal opět vyrovnanou hrou, která nepřinesla ani jedné straně výraznější šance. Aktivita i držení míče přešlo postupně na stranu domácích hráčů a v 67' se podařilo rychlonohému Varyšovi vypíchnout na polovině balon a po překonání několika bránících hráčů po krásné individuální akci poslal Baník do vedení - 2:1.

 

V ten okamžik přebrala domácí Lubná veškerou aktivitu a hrálo se většinou na polovině soupeře. Následující patnáctiminutovku měli míč na kopačkách převážně domácí a díky velkému tlaku a zatažené obraně Slabec si vytvořili několik gólových příležitostí téměř před prázdnou branku. Nikomu z domácí ofenzívy se ale z jasných brankových příležitostí nepodařilo překonat brankáře Lva.

 

Ve druhém poločase ojedinělou útočnou akci Slabec naopak beze zbytku zužitkoval v 80' Čiha. Zpoza vápna vyslal nepříjemnou střelu z voleje, která ještě změnila směr po teči domácích stoperů do protipohybu brankáře, a usměrnil skóre na remízový stav - 2:2.

Lubná a penalty = prokletí

Nepříjemnou pětizápasovou šňůru prohraných penaltových rozstřelů Lubenští ani tentokrát nepřerušili a na rozdíl od bezchybných Slabec neproměnili dvě penalty. Slabečtí si tak odvezli dva body i přes to, že herně měla minimálně v druhém poločase navrch domácí Lubná.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: ,,Dnešní zápas se mi hodnotí těžko, protože hosté vytěžili z minima maximum a my, namísto jasného vítězství o tři, čtyři branky, jsme pouze remizovali a nakonec již tradičně odešli poraženi na penalty. Tolik výrazných, až stoprocentních gólových šancí, jsme si snad za tuto sezónu nevytvořili proti žádnému jinému soupeři. Jen já jich napočítal kolem sedmi, ale naše koncovka byla žalostná..Naopak hosté měli šancí minimum a oba góly padly spíše po náhodně vytvořených situacích, kdy jim přálo štěstí. Ale fotbal se hraje na góly, takže výsledek platí a za týden budeme hrát znovu, tak se pokusíme vše napravit."




Sestavy


TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - R. Sedlák [-] , Z. Vopat [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] - D. Vorel [-] , D. Varyš [-] , R. Henzély [-] (70. J. Šesták [-] ) , D. Vopat [-] - A. Trejbal [-] (75. M. Pokorný [-] ) , J. Šesták [-] (83. D. Ondruš [-] )

TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Fencl [-] , M. Benada [-] - J. Černý [-] , J. Čiha [-] - T. Černý [-] , K. Mužík [-] - T. Macák [-] (77. P. Ikrényi [-] ) , M. Vaněk [-] (81. P. Holý [-] ) , Z. Vyskočil [-] (69. V. Schejbal [-] ) , J. Gajdoš [-]

ŽK: 44. J. Šesták - 46. T. Macák , 52. T. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - BRDA Jan, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.