Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zápase Čisté znovu padalo hodně branek, body si odvážejí ale Pustověty


Branky


0

Čistá - Souboj celků ze spodní části tabulky nabídlo 16. III. třídy. Dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale hostující Pustověty od úvodních minut byli aktivnějším celkem a z Čisté vezou plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vstup do utkání měli lepší hosté, kteří se prezentovali útočným fotbalem. Na první šanci utkání se nečekalo vůbec dlouho a už v 1' postupoval sám na Kratochvíla Truksa, ale brankář v souboji jeden na jednoho prokázal letité zkušenosti a držel nadále čisté konto.

 

Útočné pojetí hry hostů korunovalo ve 30' po gólovém zakončení Knapa, který poslal míč do břevna a od brankové konstrukce se odrazil do sítě - 0:1. Ve 37' dokázal domácí celek vyrovnat po centru na R. Votroubka, který byl nikým neatakován a dopravil balon za záda bezmocného Beneše - 1:1.

 

Domácí vstřelená branka nakopla a krátce po gólu měli další příležitost. Po dobrém centru se dostal k balonu jeden z útočících hráčů a jeho hlavičku Beneš dobře vytěsnil na rohový kop. Byli to ale hosté, kterým se povedlo těsně před koncem poločasu skórovat zásluhou Truksy - 1:2.

Pustověty si pohlídaly vítězství

Druhá půle nabídla opět aktivnější vstup Pustovětských, kteří se dočkali další branky v 59' a jejím autorem byl Kovacz, na jehož střelu na zadní tyč Kratochvíl nedosáhl - 1:3.

 

Dvě minuty poté domácí využili špatné domluvy hostující defenzivy a v souboji jeden na jednoho překonal Plincer Beneše - 2:3. Hosté si ale zbytek zápasu pohlídali a vedení svého týmu navýšil v 82' kanonýr Truksa a stanovil tak konečný zápasový výsledek - 2:4.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , P. Ouřada [-] (64. D. Stárek [-] ) , J. Votroubek [-] , M. Fidler [-] , P. Kašpar [-] (61. J. Ládek [-] ) , J. Švarc [-] , P. Souček [-] , M. Plincner [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , J. Škranc [-] , T. Kovacz [-] , L. Bureš [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , P. Hovorka [-] , D. Šnobl [-] (66. A. Bičovský [-] ) , V. Bičovský [-]

ŽK: 3. D. Šnobl , 80. J. Škranc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KUČERA Jiří, ŠIPOŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.