1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Rynholec opět nezaváhal


Branky


44. V. Krůta - 25. M. Beran , 33. M. Beran , 63. M. Beran
0

Roztoky - Nelehký soupeř přijel do Roztok - Baník Rynholec. Domácí chtěli soupeře jistě potrápit a za každý bod by byli rádi, ale to se nestalo. Hosté potvrdili roli favorita a od Berounky si odvážejí 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení lídra tabulky

Očekával se vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo. Obě mužstva vstoupila do zápasu opatrně a zároveň disciplinovaně. Více vyložených gólových šancí bylo na straně Baníku. Ve dvou "gólovkách" se objevil "tváří v tvář" domácímu brankaři kanonýr Baníku Milan Beran, ale nedal. Ve 25.minutě po dlouhém nákopu k "šestnáctce" domácích si Milan počínal velmi důrazně, přetlačil domácího stopera a "špičkou kopačky" podle vyběhnuvšího brankáře otevřel skóre zápasu. V této části zápasu se Baník "prosazoval" zejména po levé straně kdy se několika hezkými centry prezentoval velmi rychlý Martin Wittmayer. Na jeden z jeho prudkých centrů si mezi domácí obranu naběhl opět Milan Beran a zvýšil vedení Baníku na 0:2. Ztráta koncentrace (možná i vidina poločasové přestávky ) měla za následek ve 44. minutě utkání při zahrávaném rohovém kopu domácích snížení na 1:2.

 

 

Potvrzení výhry přišlo zásluhu Berana

Do druhého poločasu pak vstoupili domácí velmi aktivně,ale i přes několik závahání v obraně Baníku se do vyložené brankové příležitosti nedostaly. Postupem času Baník přebíral iniciativu a gólem v 63. minutě zápasu kdy se po pravé straně velmi pěkně uvolnil Tomáš Stránský pečil výhru Baníčku kanonýr Milan Beran. Tímto svým hattrickem si tak upevnil první místo v tabulce střelců s 27 vstřelenými góly. Jelikož Sparta Řevničov nezvládla v domácím prostředí utkání se Slavojem Chrášťany a prohrála 2 : 3 má Baník v čele soutěže již 7 bodový náskok před druhou TJ Slabce.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Filip Milfait: ,,Řekl bych, že jsme byli lepším týmem, který měl na noze více balon a měli jsme více šancí, které jsme také potrestali. Výkon rozhodčích byl druhou půli rozdílný, ale pro nás je hlavní, že se vyhrálo."



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Farkas [-] (73. M. Vrábík [-] ) , J. Horáček [-] (67. T. Krůta [-] ) , R. Křikava [-] , J. Kos [-] - V. Krůta [-] , R. Wittmann [-] , D. Vejvoda [-] , P. Hruška [-] , M. Kaplan [-] - M. Mika [-] -

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - V. Petrus [-] , L. Dadák [-] (80. T. Kropík [-] ) , M. Wittmayer [-] (89. D. Hrbek [-] ) , F. Milfait [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] , M. Beran [-] , M. Drábek [-] (16. T. Stránský [-] )

ŽK: 86. T. Krůta - 62. T. Měsíček , 74. M. Wittmayer , 80. J. Matějka , 83. F. Milfait , 83. I. Haužvic .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - FROLÍK Pavel (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.