3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

Kovacz hattrickem sestřelil Pavlíkov


Branky


11. T. Kovacz , 40. T. Kovacz , 62. T. Kovacz
0

Pustověty - Na hřiště Pustovět zajížděli hráči Pavlíkova, kterým se na jaře nedaří. Naopak Pustověty jsou v herní pohodě a chtěly potvrdit vítězství v Čisté z minulého kola. To se jim také povedlo, Pavlíkov přehrály a prodloužily tak jeho neúspěšnou šňůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Od začátku utkání hráli Pustovětští s klidem a byli aktivnějším celkem. Kombinační hrou přehrávali soupeře a výsledkem byly neproměnéně šance nejprve Truksy, Kovacze a poté Bauera. Pavlíkov se k zakončení nedostával a domácí zvyšovali svůj tlak.

 

V 11' se domácí poprvé radovali, když hostující Melč neudržel střelu jednoho z hráčů domácích, vyrazil ji nad sebe, kde si míč našel Kovacz a uklidil ho do sítě - 1:0. Další branka padla ve 40' po chybě Melče, který váhal s rozehrávkou, balon mu sebral útočící hráč domácích, předložil jej Kovaczovi a tomu nedělalo problém uklidit míč do branky - 2:0.

 

Těsně před koncem první půle přišla ojedinělá šance hostů, když se Bureš řítil sám na Beneše, kterýho ho výborně vychytal a následnou dorážku Kříže vykopl na poslední chvíli jeden z bránících hráčů.

Kovaczův hattrick

Domácí se snažili od úvodu druhého dějství kontrolovat hru, což se jim zpočátku dařilo. V 62' na sebe opět upozornil Kovacz, který utekl obránci a střelou na zadní tyč završil svůj hattrick - 3:0.

 

Pavlíkov nesložil zbraně a vytvořil si do konce utkání dvě velké šance. V té první se ocitl Hink, který postupoval sám na Beneše, ale jeho střela skončila těsně vedle branky. Druhá šance byla podobná, když se jeden z útočících hráčů opět řítil sám na Beneše, ale ten předvedl své kvality a udržel si čisté konto.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Kameník [-] (72. L. Bureš [-] ) , J. Sixta [-] , J. Langmajer [-] (77. J. Škranc [-] ) , M. Sharankevych [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , P. Hovorka [-] , T. Kovacz [-]

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - A. Bureš [-] , J. Koc [-] (45. L. Konopásek [-] ) , L. Polcar [-] , K. Zikmund [-] (70. O. Gebhart [-] ) , M. Škrlant [-] (45. T. Hink [-] ) , V. Mašek [-] (40. K. Novák [-] ) , T. Jirásek [-] , T. Peroutka [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-] (60. T. Gebhart [-] )

ŽK: 42. J. Bauer - 13. A. Bureš , 78. O. Gebhart , 90. L. Konopásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KUČERA Jiří, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.