Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov naplno bodoval v Čisté


Branky


0

Čistá - Favorizovaný Řevničov zajížděl na hřiště Čisté s jasným cílem - vyhrát. Po první půli hosté vedli, ale domácí hned minutu po úvodním hvizdu druhého poločasu srovnali. Byl to nakonec Řevničov, který zápas otočil na svou stranu a zápas tak dovedl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Začátek utkání nenabídl příliš záživnou podívanou. Úvodní branka přišla ale hned v 10' na straně domácích, když se po rychlém protiútoku prosadil Blecha - 1:0. Řevničov přispěchal v 19' s odpovědí v podobě vyrovnávací branky, kdy Fujera předložil balon Bechynskému, kterému nedělalo problém míč uklidil za záda Kratochvíla - 1:1.

 

Velkou šanci měli domácí z přímého kopu těsně za vápnem, ale míč skončil na břevně hostující svatyně. Hosté měli dvě šance, které ale nevyužily. Nejprve zasáhl konečky prstů nestárnoucí Kratochvíl proti střele jednoho z hráču Sparty a poté nenašlo zakončení prostor třech tyčí. Po půl hodině hry se Sparta dočkala vedení, když se prosmýkl domácí obranou Hošek a uklidil míč do sítě - 1:2.

Hosté dovedli utkání do vítězného konce

Úvod druhého dějství nabídl vyrovnávací branku, kterou vsítil svým druhým gólem v zápase Blecha - 2:2. Čistá se po vstřelené brance soustředila na defenzivu a do šancí se nedostávala. Hosté se do vápna domácích dostávali hlavně ze standartek.

 

V 71' se dostal k míči Fujera, předložil Bechynskému na malé vápno, ze kterého se útočník nezmýlil a překonal Kratochvíla svou druhou brankou v utkání - 3:2. Krátce poté hosté své vedení navýšili zásluhou aktivně hrajícího Fujery, kterému byl gól odměnou za jeho dobrý výkon - 4:2.

 

Poslední událostí byla červená karta pro domácího Kašpara, který projevil nesouhlas s výrokem rozhodčího, který ho poslal předčasně do kabin. Sparta si zbytek utkání pohlídala a připsala si tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Opět špatný vstup do zápasu, inkasovali jsme jako první. Herně to od nás nebylo nejlepší, ale hráli jsme lépe a nevyužili dost šancí, zejména hlaviček ze standardek. Svojí kvalitu jsme nakonec potvrdili třemi body."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , P. Ouřada [-] (87. A. Votroubek [-] ) , J. Votroubek [-] , M. Fidler [-] , P. Kašpar [-] , J. Švarc [-] , P. Souček [-] , M. Blecha [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Rais [-] , M. Tóth [-] , P. Matějka [-] , O. Hanzlík [-] - M. Pedál [-] , J. Hošek [-] - O. Bechynský [-] (78. D. Schneider [-] ) , J. Fujera [-] - J. Urbanovič [-] (60. M. Vacínek [-] ) , J. Pesl [-]

ŽK: 37. J. Švarc , 60. M. Jopa , 77. R. Stárek , 77. J. Votroubek - 35. J. Rais , 52. J. Fujera . ČK: 78. P. Kašpar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.