Souboj sousedních týmů tabulky zvládly Roztoky


Branky


0

Sýkořice - Zápas sousedních týmů z poloviny tabulky nabídlo 17. kolo III. třídy v Sýkořici. První vzájemné utkání skončilo nerozhodně a rozhodovat musely pokutové kopy, ve kterých byly úspěšnější Roztoky. Tento zápas dovedly do vítězného konce už po devadesáti minutách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dvoubrankové vedení

Dalo se čekat vyrovnané utkání od samého začátku, ale opak byl pravdou. Hráči Sýkořice nezachytili rychlý nástup hostujícího celku a od 9' prohrávali, když skóre otevřel Pudil - 0:1. Dvě minuty poté se opět měnilo skóre zásluhou Krůty, který navýšil vedení - 0:2. Roztoky si vedení do konce poločasu pohlídaly a do kabin šly s dvoubrankovým náskokem. 

Roztoky udržely vedení

Na další branku zápase museli příchozí diváci čekat hodinu hry, po které se přeci jen dočkali. V 63' překonal Hůlu Hříbal a udržel tak naději v bodový zisk - 1:2. Čas utíkal, Roztoky si hlídaly své vedení a když už bylo utkání v samém konci, tak v 88' vedení navýšil střídající Fikejz a stanovil tak konečné skóre utkání - 1:3.



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Kovařík [-] , M. Hříbal [4.0] , P. Linc [-] , J. Mutinský [-] (78. P. Richter [-] ) , Z. Klíč [-] , D. Peteřík [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] (84. J. Lauber [-] ) , L. Voráček [-] , M. Šnobl [-] (90. L. Karas [-] )


ŽK: 28. P. Kovařík , 75. P. Linc - 83. M. Fikejz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠIPOŠ Jan, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.