4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná nedala Chrášťanům šanci a zvítězila


Branky


3. A. Trejbal , 35. D. Vopat , 47. L. Brabec (p.) , 67. A. Trejbal
0

Lubná - Domácí Baník chtěl dát zapomenout na nepovedené utkání v Srbči a doma naplno bodovat. Hosté z Chrášťan zase chtěli potvrdit výhru z Řevničova. Lubná předvela dobrý výkon a soupeře vyprovodila čtyřmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Na zápas dorazil slušný počet fanoušků, které hned ve 3' potěšil domácí kanonýr Trejbal, kdy otevřel skóre zápasu - 1:0. Baník se prezentoval pohlednou hrou se spoustou šancí. Nutno však říci, že nevyužitých. Na další branku čekali diváci něco málo přes půl hodiny hry, kdy se prosadil Vopat a navýšil tak vedení svého týmu - 2:0. Více první poločas nenabídl a domácí tak šli do kabin za zaslouženého vedení.

Baník kontroloval zápas

Dvě minuty po úvodním hvizdu druhého poločasu měli domácí možnost pokutového kopu, ke kterému se postavil Brabec. S přehledem proměnil a výrazně zmenšil hostům naděje na slušný výsledek - 3:0. Baník nadále hru kontroloval a další branku přidal po hodině hry opět Trejbal, který zároveň stanovil konečné skóre zápasu - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat - trenér: ,,Dnešní zápas bych hodnotil ve dvou rovinách. První, co se herní kvality týká, tak musím být spokojen. Hráli jsme velice dobře, kolektivně a byla tam celá řada dobrých individuálních výkonů. Ta druhá rovina, z pohledu proměňování šancí, tak tam stále spokojený být nemohu. Potřebujeme příliš mnoho šancí na vstřelení každého jednotlivého gólu. Ale celkovým pohledem se dnešní zápas určitě vydařil, bavilo to jak naše kluky, tak i diváky, kterých přišlo opravdu hodně a projevili spokojenost jak během zápasu, tak i v hodnoceních po zápase, a proto fotbal děláme."




Sestavy


TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - M. Varyš [-] (69. R. Sedlák [-] ) , Z. Vopat [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] - J. Šesták [-] (74. J. Šesták [-] ) , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , D. Vorel [-] , R. Henzély [-] (82. D. Ondruš [-] ) - A. Trejbal [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - L. Hanzl [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , P. Procházka [-] , M. Burian [-] , L. Rédl [-] , V. Erben [-] , P. Králička [-] (46. T. Rédl [-] ) , J. Hlušička [-] , M. Prepletený [-]

ŽK: 39. L. Brabec , 39. M. Varyš - 85. M. Prepletený .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KUČERA Jiří - SEDLÁČEK Petr, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.