0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra Pavlíkova!


Branky


0

Pavlíkov - Nejméně skórující celek soutěže přivítal na svém hřišti Čistou, která je druhým nejčastěji inkasujícím týmem. Už jen z těchto statistik může něco vyplynout. Zápas skončil jednogólovým vítězstvím Čisté, která tak prodloužila neúspěšnou šňůru Pavlíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na jedné straně, gól na druhé

Zápas začal obrovským tlakem domácích. Nejprve zastavila střelu Kříže branková konstrukce a podobně tomu bylo i při Kocově hlavičce. Při dalších pokusech ztroskotali šance Pavlíkovských na dobře chytajícím brankáři Součkovi nebo v ochranné síti za jeho brankou.

 

Tlak domácích skončil kolem půlhodiny hry a začala hra na nakopávanou. Ve 32' Peroutka místo odkopu zvolil kličku, která naneštěstí pro domácí nebyla dostatečně účinná a hosté této chyby využili. Blecha obral domácího hráče o míč a potrestal jeho zaváhání gólem - 0:1. Domácí se do konce poločasu stále neprobrali a i když výborně bránili, tak nebyli schopni si přesně přihrát.

Čistá udržela jednogólové vedení

Do druhého poločasu vstoupil Pavlíkov opět aktivněji, ale chyběly přesné přihrávky a ani nabídka domácích fotbalistů nebyla nikterak oslnivá. První náznak na vyrovnání přišel po stříleném centru z přímého kopu, který Souček vyrazil jen před sebe, ale výsledkem byl pouze útočný faul. Závěr zapasu tlačili domácí, ale opět nebyli schopni překonat Součka. Jednu velkou šanci měli i hosté, ale z úniku Švarce nakonec nic nebylo.

 

V poslední nastavené minutě se strhla menší šarvátka mezi hráči, po které vyfasoval na straně domácích červenou kartu Koc a na straně hostů Stárek.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Kříž: ,,Náš tým byl oproti minulým zápasům velmi aktivní, ale přihrávky a koncovka bohužel nevycházely. Doufám, že se poučíme, uděláme za tím tlustou čáru a konečně začneme hrát pořádný fotbal!"




Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - A. Bureš [-] , J. Koc [-] , L. Polcar [-] , K. Zikmund [-] , M. Škrlant [-] (46. T. Gebhart [-] ) , P. Hamouz [-] , T. Jirásek [-] (76. K. Novák [-] ) , T. Peroutka [-] (63. V. Mašek [-] ) , M. Brož [-] , L. Kříž [-] (75. L. Konopásek [-] )

TJ Čistá
P. Souček [-] - M. Fidler [-] , D. Stárek [-] , M. Blecha [-] , A. Votroubek [-] , R. Votroubek [-] , P. Richter [-] , R. Stárek [-] , P. Ouřada [-] , J. Votroubek [-] , J. Švarc [-]

ŽK: 74. V. Mašek - 81. D. Stárek . ČK: 94. J. Koc - 94. R. Stárek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - HEKL Pavel (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.