1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola musely rozhodovat penalty


Branky


0

Řevničov - Nedělní utkání mezi druhou Spartou Řevničov a čtvrtým Baníkem Lubná slibovalo již předem vyrovnaný fotbal. Oba týmy mají velmi mladý kádr, hrají aktivní fotbal a umístění na předních místech tabulky s pouhým čtyřbodovým rozdílem tak není žádnou náhodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

První poločas zápasu začal poměrně opatrně z obou stran. Oba týmy se snažily kontrolovat hru kolem poloviny hřiště. Většina akcí ale vyústila v pokus o nákop dlouhého míče za obranu. S těmito balony si ale stopeři domácích i hostí bez problému poradili. Za celý první poločas došlo k jedné vážnější šanci, když domácí Pesl orazítkoval z malého vápna patičkou tyč. Do kabin se tak šlo za remízového stavu 0:0.

 

Během první půle se domácím zranil nejprve Bechynský a poté Vacínek, a tak dostali jíž během úvodních pětačtyřiceti minut šanci dva mladí hráči.

Vyrovnávající gól v početní nevýhodě

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu hry od vápna k vápnu, kde opět především hlavičky stoperů přerušily většinu útočných akcí na obou stranách. V 65' Lubenští zbytečně nedovoleně přerušili hru za velkým vápnem. Exekuce přímého kopu se ujal domácí Hošek a technickou střelou přes zeď překonal brankáře Bělohradského – 1:0.

 

V následujících minutách hosté začali hrát rychleji a důrazněji dopředu. Několik akcí končících ve vápně domácích ale nekončilo ani střelou ohrožující branku. Až v 86', kdy již Lubná hrála v deseti kvůli zranění obránce Vorla, se hosté rychlou kombinací po pravé lajně dostali k přízemnímu centru, který do odkryté branky na zadní tyč uklidil střídající Jan Šesták – 1:1. K další změně skóre již v posledních minutách zápasu nedošlo a vzhledem k předvedené hře je remíza zaslouženým výsledkem.

Baník už nezná penaltové prokletí

Penaltového rozstřelu se mnohem lépe chopili hosté, kteří proměnili tři pokutové kopy ze tří. Dalších nebylo potřeba proto, že domácí jednou minuli a dvakrát v brance zazářil brankář Bělohradský, který dvě penalty s přehledem chytil. Dva body si tedy odváží Lubná.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,V zápase nebylo moc šancí, remíza je tedy zasloužená. A penalty jsou už jen loterie."

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat - trenér: ´´V Řevničově jsme odehráli velice dobré utkání, kdy ke kvalitnímu průběhu přispěla obě dvě mužstva. Hrálo se hlavně mezi vápny, domácí jsme do žádné výrazné šance nepustili, hrozili pouze ze standardních situací, kdy po jedné z nich se dostali i do vedení. My jsme měli asi dvě výraznější šance, ale bez efektu a nakonec se nám podařilo, když jsme již hráli pouze v deseti, po rychlé a hezké akci po pravé straně, vyrovnat. Potěšil mě určitě přístup našich hráčů k celému utkání, kdy jsme postupně přišli o dva zraněné hráče, za druhého jsem již ani neměl na lavičce náhradu, ale dokázali jsme vybojovat cennou remízu a nakonec i zvítězit na penalty."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Rais [-] , M. Tóth [-] , O. Hanzlík [-] , J. Urbanovič [-] - J. Murčo [-] , J. Hošek [-] , J. Fujera [-] , M. Vacínek [-] (35. D. Schneider [-] ) - O. Bechynský [-] (19. V. Blín [-] ) , J. Pesl [-] (60. J. Fišer [-] ) -

TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , Z. Vopat [-] , J. Šesták [-] (72. J. Šesták [-] ) - D. Varyš [-] , R. Henzély [-] , D. Vopat [-] , D. Vorel [-] - A. Trejbal [-] , P. Volf [-] (68. M. Pokorný [-] )

ŽK: 48. V. Blín - 60. P. Volf , 62. R. Henzély , 75. D. Vorel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TITLBACH Marek, BRDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.