2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Beran zachránil svůj Baníček


Branky


21. M. Mišik , 38. M. Svítek - 18. F. Milfait , 70. M. Beran , 80. M. Beran
0

Srbeč - Na hřiště poslední Srbče přijel suverénní Rynholec, který je na té nejlepší cestě za postupem do II. třídy. Zápas to ale nebyl vůbec jednoznačný! Srbeč soupeře potrápila a nakonec těsně o gól podlehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Srbče

První tým na hřišti posledního. Hostující Baník byl po celý poločas aktivnější hned od začátku a v 18' šel do vedení, když se prosadil Milfait - 0:1. Srbeč obdržený gól nepoložil a přispěchala s rychlou odpovědí! Ve 21' se po průniku prosadil Mišik a vyrovnal stav utkání - 1:1.

 

Rynholec si nadále vytvářel tlak, ale veškeré šance ztroskotaly buď v nepřesnosti a nebo na dobře chytajícím Hamáčkovi. Ve 38' udeřilo na druhé straně, když se dostal do průniku Svítek a strhl vedení na stranu domácích - 2:1. Za tohoto stavu měl Baník k dispozici pokutový kop, který si na sebe vzal Kedroň, ale Hamáček ho vychytal. Hráči Baníku si jistě měli v kabině co říci.

Jak je důležité míti svého Berana

Vstup do druhé půle měli opět Rynholečtí aktivnější. Domácí neměli kam spěchat a vycházeli ze zajištěné obrany, do které se Baník ztěží dostával. Vyrovnání se ale dočkal a to v 70' po chybě v defenzivě, kterou zužitkoval Beran - 2:2.

 

Deset minut poté podobný scénář. Domácí defenziva chybovala a toho využil opět Beran, který potvrdil roli kanonýra a strhl vedení na stranu svého týmu - 2:3. Za tohoto stavu také utkání skončilo. Srbeč byla blízko překvapení, ale Rynholec i přes nepříliš povedený výkon utkání zvládl otočit a přivézt domů plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: ,,Myslím, že jsme podali nejhorší výkon v sezóně. Oproti minulému týdnu domácí věděli jak na svém hřišti hrát a vyšli jim dvě akce. Po půli jsme je zatlačili a po tvrdém boji jsme dokázali zápas otočit."



Sestavy


TJ Sokol Srbeč
M. Hamáček [-] - P. Pyták [-] , M. Mišik [-] , M. Kratina [-] , J. Vitner [-] , M. Svítek [-] , P. Smrž [-] , M. Cífka [-] , M. Sova [-] , K. Kratina [-] , J. Klouda [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] , J. Kougl [-] , D. Rajgl [-] , F. Milfait [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] , M. Beran [-] , L. Dadák [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TRACHTA Petr (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.