Sýkořice vyloupila Slabce!


Branky


0

Slabce - Domácí tým okupuje přední příčky tabulky a na svém hřišti přivítal Sýkořici, která hraje v poklidném středu soutěže. Dala by se čekat klidná výhra domácích, ale opak byl pravdou! Sýkořice si připisují tři body po jednogólovém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Sýkořice rozhodl

Příchozí diváci při nedělním odpoledni jistě čekali výhru svého týmu, který by se tak případným vítězstvím posunul na druhé místo, protože v současně hraném zápase druhý Řevničov prohrál po penaltovém rozstřelu s Lubnou a získal tak pouze bod. Naději na zisk tří bodů vzal Slabeckým v 10' kanonýr Sýkořice Kovařík, který otevřel skóre utkání - 0:1. Zbytek zápasu si dokázali hosté ohlídat, soupeři nedovolili skórovat a odvážejí si tak trochu nečekané tři body!



Sestavy


TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Fencl [-] , V. Schejbal [-] , M. Benada [-] , J. Gajdoš [-] (55. D. Čech [-] ) - O. Cílek [-] , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] - K. Mužík [-] , T. Černý [-] -

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Kovařík [-] (80. F. Krejčík [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (55. P. Richter [-] ) , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , D. Peteřík [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , L. Karas [-]

ŽK: 80. D. Čech , 83. V. Schejbal - 25. L. Voráček , 76. Z. Klíč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - VODRÁŽKA Tomáš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.