První poločas rozhodl o výhře Roztok


Branky


28. P. Hruška , 30. Š. Masarovič , 38. M. Pudil , 39. P. Hruška - 24. R. Truksa (p.) , 60. J. Knap
0

Roztoky - K Berounce zajížděly předposlední Pustověty, které vyhrály dvě utkání po sobě a v zápase chtěly domácí Roztoky minimálně potrápit. Domácí celek ale nastřílel v první půli čtyři góly, zbytek zápasu si ohlídal a připsal si tak zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólový nástup domácích

Do začátku utkání vstoupili lépe hosté, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách a soupeři ho příliš nepůjčovali. Postupem času se ale hra vyrovnala. První gólový záznam přišel ve 24' po faulu ve vápně na Truksu, který se sám chopil penalty a otevřel skóre zápasu - 0:1. Roztoky obdržený  gól nakopl a s odpovědí přispěchali za čtyři minuty, když našel jeden z domácích hráčů před branku Hrušku, který pohodlně skóroval - 1:1.

 

Běžela 30' a byli to opět domácí, kteří se dostali k centru z kopačky Masaroviče, který směřoval na brankáře Tomáška a propadl mu mezi rukavicemi - 2:1. Ve 38' domácí opět navýšili skóre, když se balon dostal k Pudilovi před branku a ten jej uklidil za záda hostujícího brankáře - 3:1. Tři góly byly zřejmě domácím hráčům málo a přidali ještě jeden. Minutu po třetí brance byl u balonu Hruška, ze střední vzdálenosti se do něj opřel a jeho střelu gólman hostí trochu podcenil a skončila za jeho zády - 4:1.

Aktivita hostů přinesla jen čestný gól

Do druhé půle vstoupili lépe opět hosté z Pustovět, kteří si vytvářeli šance, ale zásluhou dobře chytajícího Hůly nebo nepřesným zakončením z toho nic nebylo. Vyjímkou byla 60' a závar před domácí svatyní, ve kterém se nejlépe zorientoval Knap a snížil - 4:2. V poslední půl hodině se hosté sice nadále snažili, ale na další branku už nedosáhli, a tak se mohli po skončení zápasu radovat domácí Roztoky.

 

V tomto utkání se Pustovětům zranil Kovacz, který si bohužel v této sezoně už nezahraje.



Sestavy



TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] (46. S. Hůla [-] ) - M. Kameník [-] , P. Hovorka [-] , J. Langmajer [-] , M. Sharankevych [-] , V. Bičovský [-] (46. M. Beneš [-] ) , J. Knap [8.5] , J. Bauer [-] , R. Truksa [8.5] , M. Šimon [-] , T. Kovacz [-] (34. J. Škranc [-] )

ŽK: 13. V. Bičovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - HŮLA Pavel (N), ŠNOBL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.