0:1
(0:1)
44. M. Tóth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tóthův gól do šatny rozhodl o vítězi


Branky


44. M. Tóth
0

Pavlíkov - Favorizovaná Sparta z Řevničova zajížděla na půdu Pavlíkova, kterému se výsledkově vůbec nedaří. Domácí jistě chtěli toto prokletí zlomit, ale čekal je těžký soupeř z druhého místa. Zázrak se nestal a Řevničov si tak připsal jednogólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Zápas začal aktivní hrou domácího celku, ale brankář Tomeš měl dobře postavenou bránu a střely ji míjely. Hosté se ne a ne dostat do hry, často váhali s rozehrávkou a jejich kombinace většinou končily nakopávanými balóny, protože hra Pavlíkova se odvíjela od dobrého presinku.

 

Obrana domácích hrála jako jeden muž do chvíle, než se Řevničovu podařilo skórovat po odraženém rohu. Domácí obrana vyběhla pouze částečně, a tak se na zadní tyči vynořili dva hráči hostí, kteří nebyli hlídaní a Tóth jednoduše skóroval hlavou - 0:1. Tento gól do šatny byl také tím posledním, co první poločas nabídl.

Druhá půle bez gólu

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první, domácí se snažili být aktivnějším týmem, ale koncovka a finální přihrávky jim bohužel nevycházely. Jelikož ve druhém poločase příchozí diváci žádný gól neviděli, skončil zápas jednobrankovou výhrou Řevničova.

 

Pavlíkov tak v sedmém utkání po sobě neuhrál ani bod, i když herně to bylo lepší než v předcházejících zápasech. Hostující Řevničov svou hrou nepředvedl sice nic světoborného, ale po zaváhání domácí obrany využil šanci ke skórování, které znamenalo tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Kříž: ,,Zápas hodnotím celkem kladně, konečně jsme totiž velmi dobře napadali a dokázali soupeře zaměstnat našimi náběhy, avšak kombinace nám kazil nepřesný první dotek s míčem, kvůli čemuž se balon většinou dostal na kopačky soupeře. Snad budeme mít příště větší štěstí při zakončování a nebudeme si kazit kombinace kvůli našemu nepřesnému prvnímu doteku."

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Opět slepená sestava, zápas bez větších šancí a podle toho vypadá i skóre."



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - V. Mašek [-] , A. Bureš [-] , L. Polcar [-] , T. Gebhart [-] , M. Gebhart [-] , M. Škrlant [-] (88. D. Linhart [-] ) , O. Gebhart [-] , T. Peroutka [-] (62. L. Gebhart [-] ) , T. Jirásek [-] (46. L. Konopásek [-] ) , L. Kříž [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - J. Rais [-] , M. Tóth [-] , P. Matějka [-] , O. Hanzlík [-] (60. D. Schneider [-] ) - J. Murčo [-] , J. Hošek [-] - J. Fujera [-] , F. Libecajt [-] - V. Blín [-] , J. Pesl [-] (85. J. Fišer [-] )

ŽK: 58. T. Gebhart , 82. L. Polcar - 48. V. Blín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - TREŠL Miroslav, SEDLÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.