Brzká červená karta byla komplikací pro Pustověty


Branky


60. R. Truksa , 62. V. Bičovský , 65. J. Knap - 45. J. Černý , 47. T. Černý , 52. D. Šnobl (vl.) , 83. V. Melichar , 87. K. Mužík
0

Pustověty - Domácí se nacházejí ve spodním patře tabuly, jejich soupeř v té horní, ale i tak se od zápasu nedalo čekat nic jednoznačného. Slabce dokážou nečekaně ztratit body, což ukázaly např. na domácí půdě se Sýkořicí. Tenhle zápas se tak ale nestalo a hosté si odvezli tři body, ke kterým pomohlo také brzké vyloučení na straně domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

První poločas nabídl vyrovnaný boj už od úvodu utkání. Na domácích bylo vidět, že nechtějí dát soupeři nic zadarmo. Ve 24' se domácím nelíbilo odpískání nedovoleného zákroku, na který měli opačný názor a výsledkem byly dvě žluté karty. O minutu později už se dokonce červenalo, když Kameník oslabil svůj tým, který nečekalo vůbec nic jednoduchého. Už se zdálo, že domácí udrží bezbrankový stav do poločasu, ale ve 45' dostali gól do šatny, jehož autorem byl J. Černý - 0:1.

Gólová přestřelka

Úvod do poločasů byl pro Slabce vcelku snový. Hned dvě minuty po příchodu na hřiště využil početní nevýhodu domácích T. Černý - 0:2. Pět minut po něm si Šnobl vstřelil vlastní branku a zdálo se, že je rozhodnuto - 0:3. Pro Pustověty bylo třígólové manko a vyloučení velkou komplikací, ale hráči nic nevzdali a dál bojovali.

 

Uběhla hodina hry a domácí se dočkali snížení, které zařídil Truksa - 1:3. Domácí tento gól nakopl a dvě minuty po Truksovi skóroval Bičovský a vyrovnání bylo na dosah - 2:3. Hráčům Pustovět se dokázalo něco, co se jen tak nevidí! Běžela 65' a Knap zařídil vyrovnávací branku - 3:3. Během pěti minut bylo na světě vyrovnání v početní nevýhodě.

 

Domácí popoháněli čas a bojovali, aby zápas dostali do prodloužení. Nutno říci, že za toto vyrovnání by si to jistě zasloužili. Bohužel pro ně se tak ale nestalo a v 83' udeřilo na druhé straně, když se prosadil Melichar - 3:4. Těsně před koncem se prosadil ještě Mužík a stanovil tak zápasu konečný a hokejový výsledek - 3:5.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Říha Michael - VODRÁŽKA Tomáš, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.