0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrající trenér Vopat započal šestigólovou nadílku


Branky


8. Z. Vopat , 26. D. Varyš , 32. L. Klik , 48. D. Varyš , 53. J. Šesták , 79. Z. Bok
0

Branov - V dusném a deštivém nedělním odpoledni přivítal na svém hřišti předposlední Branov čtvrtou Lubnou. Lubenští sice přijeli oslabeni o zraněného tvůrce hry Volfa a kanonýra Trejbala, který sice byl na lavici náhradníků, ale zranění mu prakticky nedovolilo nastoupit. Sestava domácích rovněž nebyla ideální a Lubná tak bez problémů potvrdila roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní nástup Baníku

Hosté začali, jak je jejich zvykem, aktivně napadat domácí rozehrávku a přes počáteční nepřesnosti ve vlastní rozehře se dostávali od prvních minut do gólových příležitostí. Již v 8' vsítil první gól hostí po rohovém kopu stoper Z. Vopat, jehož hlavičku nejprve domácí brankář Dubský vyrazil, na dorážku ale již byl krátký – 0:1. Tlak Lubné pokračoval a ve 26' po pěkné kombinaci přes střed hřiště uklidil míč do sítě Varyš – 0:2.

 

Brzy poté ve 32' následovala rychlá akce po pravé straně, kdy se po centru míč odrazil do volného prostoru kolem penalty a dobíhající obránce Klik ho uklidil bez problému do branky – 0:3. Domácí se pokusili v prvním poločase ohrozit lubenskou branku několika dlouhými nákopy na útočníky. Jediným výsledkem bylo několik standardních situací, které ale dobře bránící hosté pokryli a brankář Bělohradský tak zasahoval pouze minimálně. Do kabin se o poločas šlo za stavu 0:3 pro Lubnou.

Zbyšek Bok hlásí gólový návrat

Druhý poločas pokračoval aktivní hrou Lubné a domácím pomalu docházely síly. Druhým gólem se blýskl hned ve 48' opět Varyš, který prostřelil bez problémů brankáře Dubského - 0:4. Lubná měla hru ve svých rukou a dovolovala si kombinovat i ve vápně soupeře. Další gól s ledovým klidem připravil Pokorný, který v 53' ve vápně podržel míč a předložil ho před prázdnou branku Šestákovi, který se nemýlil – 0:5.

 

Gólový účet uzavřel v 79' Bok, který nastoupil po zranění a šesti vynechaných zápasech. Po pěkném individuálním uvolnění pálil slabší levou nohou zpoza vápna a neomylně našel prostor u zadní tyče – 0:6. Do konce zápasu domácí jednou zahrozili brejkem po dlouhém nákopu, ale pozorný Bělohradský korekci skóre nedopustil. Lubenští tedy zaslouženě odvážejí z Branova všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zbyšek Bok: ,,Osobně si myslím, že jsme zahráli velice slušný zápas, kterému nechyběly pěkné akce i góly. Pomohl nám rychle vstřelený první gól, který byl hodně důležitý pro další vývoj utkání. Zápas jsme zvládli dobře a výsledek utkání odpovídá asi postaveni týmů v tabulce. Všichni kluci do jednoho zahráli dobrý zápas, ale přeci bych jen jednoho hráče vyzdvihl a tím je brankář Michal Pokorný, který hrál v útoku a byl téměř u všeho důležitého a hrál výborně! Já si po 3 letech opět vychutnal jaké je to si zahrát a nezranit se, takže po utkání musím říct, že jsem byl s výkonem našeho týmu spokojený! Nicméně příští utkání nás čeká první Rynholec, který nás prověří daleko více."



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - M. Štiller [-] (53. M. Mencl [-] ) , M. Zmrzlý [-] , V. Varyš [-] (46. T. Dubský [-] ) , V. Vilím [-] , K. Jeníček [-] , M. Hlaváček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , R. Choc [-] (40. O. Karička [-] ) , K. Molo [-]

TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - M. Varyš [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] , Z. Vopat [-] - D. Varyš [-] , R. Henzély [-] , D. Vopat [-] , Z. Bok [-] - J. Šesták [-] (65. P. Sklenička [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 50. Z. Dubský - 11. R. Henzély .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TVRDÍK Michal (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.