8:1
(3:0)
88. M. Kratina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice deklasovala osmi góly Srbeč


Branky


17. J. Slabý , 27. Z. Klíč , 41. P. Linc , 54. M. Hříbal (p.) , 61. P. Richter , 69. M. Linc , 79. Z. Klíč , 87. P. Linc - 88. M. Kratina (p.)
0

Sýkořice - Domácí Sýkořice hrající klidný střed soutěže přivítala na svém hřišti poslední Branov. Jasný favorit splnil svou roli a hosty z Branova deklasoval osmi góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidné vedení

Od úvodního hvizdu sudího Kučery bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Sýkořice přehrála soupeře ve všech směrech a určovala tempo utkání. V 17' se také dočkala vedení zásluhou Slabého - 1:0. Ve 21' nastala nepříjemná situace pro Sýkořici, když byl vystřídán kanonýr a lídr týmu Kovařík. Tento moment ale domácí nepoznamenal a nadále diktovali tempo hry. Ve 27' navýšil vedení svého celku Klíč - 2:0. Poslední branku prvního poločasu si nechal na 41' P. Linc - 3:0.

Ničení soupeře pokračovalo

Do druhého poločasu opět vlétla Sýkořice a v 54' měla k dispozici pokutový kop, ke kterému se postavil Hříbal a překonal Ježka - 4:0. V 61' se skóre opět navyšovalo a to zásluhou Richtera - 5:0. O osm minut později se prosadil M. Linc a přidal šestou branku svého týmu - 6:0. O deset minut po něm přidal svůj druhý gól v zápase Klíč - 7:0. Osmou a zároveň poslední branku svého týmu vsítil P. Linc - 8:0. Hosté se přeci jen dočkali v 88' možnosti k čestnému gólu. Příležitost pokutového kopu využil Kratina a stanovil tak konečné skóre zápasu - 8:1.



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Kovařík [-] (21. J. Jirátko [-] ) , M. Hříbal [-] (64. M. Jansa [-] ) , P. Linc [-] , J. Slabý [-] (65. P. Richter [-] ) , Z. Klíč [-] , D. Peteřík [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , F. Krejčík [-]

TJ Sokol Srbeč
- R. Ježek [-] , P. Pyták [-] (65. J. Lukašovský [-] ) , M. Mišik [-] , M. Kratina [-] , J. Brož [-] (54. M. Suchý [-] ) , M. Svítek [-] , P. Smrž [-] (72. J. Vitner [-] ) , M. Cífka [-] , M. Sova [-] (60. M. Hamáček [-] ) , K. Kratina [-] , J. Klouda [-]

ŽK: 24. Z. Klíč , 56. P. Brabec - 23. J. Brož , 84. J. Klouda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUČERA Jiří - VANČURA Martin (N), NOVOTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.