5:4p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Řevničově! Branov vybojoval cenný bod


Branky


19. F. Libecajt , 40. M. Pedál , 45. J. Hošek , 85. F. Libecajt (p.) - 27. T. Kopejtko , 41. V. Vilím , 48. K. Molo , 87. V. Vilím
0

Řevničov - Na hřiště druhého Řevničova zavítal předposlední Branov. O favoritovi utkání bylo jasno. Řevničov ale zaváhal a zápas s papírově slabším Branovem skončil divokou remízou připomínající hokejový výsledek. Penaltové štěstí bylo ale na domácí straně, a tak bere Branov i tak cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance mohly mrzet

V úvodu utkání drželi více balon domácí, ale ve hře bylo i tak pár nepřesností, které postupem času přibývaly. I přes nedorozumění ve hře favorizované Sparty to byla právě ona, která se ujala vedení. V 19' se prosadil po individuální akci Liebecajt, když postupoval s míčem až do vápna, kde zkušeně poslal míč za záda Dubského - 1:0.

 

Hosté nesložili zbraně a ve 27' zahrávali rohový kop, po kterém se na malém vápně objevil nikým neatakovaný kapitán Kopejtko a uklidil míč do řevničovské svatyně - 1:1. Další branku si přichystal domácí Pedál, který ve 40' vrátil vedení svému týmu - 2:1. Bleskové vyrovnání zaznamenal Valdemar Vilín, který centroval do vápna a míč propadl Peterkovi mezi rukavicemi do brány - 2:2. Zdálo se, že poločas skončí nerozhodným stavem, ale proti byl domácí Hošek, který se v poslední minutě prosadil - 3:2.

 

Během prvního poločasu se dostával Řevničov do polovičních šancí, když se nedařila finální přihrávka a největší neproměněnou šanci zaznamenal Pesl, kterému naservíroval Liebecajt pod sebe na malé vápno a míč přeletěl hostující branku.

Boj do posledních minut

Druhý poločas pokračoval spoustou nepřesností na straně domácích, z čehož těžili hosté. A to hned ve 48', když se prosadil Molo a vyrovnal tak stav utkání - 3:3. Dlouhou dobu toho nebylo moc k vidění, domácím se utkání opravdu nepovedlo a Branov hrál na remízu, která by byla jistě důvodem ke spokojenosti.

 

Příchozí diváci si počkali na další branku až do 87', kdy se prosadil Vojtěch Vilím a už se zdálo, že se schyluje k nečekané výhře - 3:4. V 87' se ale dopustili nedovoleného zákroku v pokutovém území hosté a Řevničov měl ideální šanci na vyrovnání. Míč si na penaltový puntík postavil kanonýr Sparty a zimní posila Liebecajt, kterým svým druhým gólem v zápase zachránil remízu - 4:4.

Desátá série rozhodla o vítězi

Pokutové kopy jsou loterií. Branov ze dvou dosud uhraných remíz nevyhrál ani jednou, domácí z jedné remízy taktéž bez výhry. Vítěz vzešel až po desáté sérii, tudíž si Řevničov připisuje premiérovou výhru na penalty, na kterou si bude muset Branov ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Pálili jsme šance jako na běžícím páse, kazili finální nahrávky. Ovšem Jiří Hošek opět nezkazil ani jednu přihrávku za zápas, má fazónu ten kluk."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Rais [-] , M. Tóth [-] , P. Matějka [-] - J. Murčo [-] , J. Hošek [-] , J. Fujera [-] (70. O. Hanzlík [-] ) , M. Pedál [-] - J. Pesl [-] (82. D. Schneider [-] ) , F. Libecajt [-] - J. Urbanovič [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , V. Vilím [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , T. Kopejtko [-] , K. Jeníček [-] (46. M. Štiller [-] ) , K. Molo [-] , M. Tvrdík [-] , R. Košina [-]

ŽK: 43. K. Konopásek , 54. V. Vilím , 59. R. Košina , 71. V. Vilím .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - BOBÁK Vladimír (N), DRAB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.