2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce rozhodly ve druhé půli o svém vítězství


Branky


0

Slabce - Na hřiště třetích Slabec přijela Čistá, která mohla oplatit domácím podzimní prohru. Papírově silnějším týmem byly Slabce, ale fotbal je hra nevyzpytatelná a je v ní možné ledacos. Slabce ve druhém poločase vstřelily dva góly a rozhodly tím o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konflikt před koncem poločasu

Do utkání vstoupil aktivněji domácí celek, ale za první poločas nedokázali Slabečtí ani jednu akci vyřešit gólovým zakončením. Remíza by pro Čistou byla úspěchem, proto se hosté nikam nehnali a hráli si své. Oba celky se už smiřovaly s poločasovou bezbrankovou remízou a myslely na odchod do kabin, ale ve 44' se strhla potyčka, ze které si vysloužil červenou kartu na straně domácí Konopásek a na straně hostů Stárek.

O výhře domácích rozhodl Čiha

Do druhé půle nastupovaly oba týmy v deseti, což prospělo více domácím, kteří se krátce po hodině hry poprvé radovali. Prvním v zápase, kdo dokázal usměrnit míč za Součkova záda byl Čiha - 1:0. Čistá zkoušela zápas otočit, ale domácí si své vedení pohlídali a v poslední minutě přidal Čiha svou druhou branku, která byla pro jeho tým uklidňující a zároveň byla tím posledním, co utkání nabídlo - 2:0.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] - M. Benada [-] (70. P. Ikrényi [-] ) , T. Fencl [-] , V. Schejbal [-] , O. Cílek [-] - M. Konopásek [-] , V. Melichar [-] (70. P. Holý [-] ) , J. Čiha [-] , J. Gajdoš [-] (57. T. Macák [-] ) - T. Černý [-] , K. Mužík [-] (57. Z. Vyskočil [-] ) -

TJ Čistá
P. Souček [-] - M. Jopa [-] , M. Blecha [-] , M. Pavlis [-] , P. Ouřada [-] , J. Votroubek [-] (60. R. Matějů [-] ) , J. Švarc [-] , D. Stárek [-] , J. Ládek [-] (60. A. Votroubek [-] ) , P. Richter [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 44. K. Mužík - 44. J. Švarc . ČK: 44. M. Konopásek - 44. D. Stárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - FEJFAR Jakub, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.