Pavlíkov se herně zvedá, na body to ale ještě nebylo


Branky


0

Roztoky - Pavlíkov zajížděl na specifické hřiště k Berounce, kde chtěli domácí plně bodovat a prodloužit tak neúspěšnou sérii Pavlíkova. Ten měl ke gólu blízko, ale zastavil ho zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Roztoky vstřelily jednu branku, která nakonec stačila na tříbodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejvoda rozhodl jedinou brankou v zápase

Od úvodního hvizdu sudího Šmída byl zápas v režii nakopávaných balónů, což nepřispělo ke kvalitě hry z důvodu menšího hřiště. Pavlíkovští si dokázali vytvořit obrovskou šanci, když nahrával Kříž do náběhu Škrlantovi, ten našel ve vápně dobře postaveného, který udělal kličku Hůlovi, ale vše přerušil zvednutý praporek asistenta sudího - laika. Toto rozhodnutí se nelíbilo hostujícím a snesla se tak na pomezního vlna kritiky.

 

Příchozí diváci byli svědkem poněkud kuriózní situace, když nejdříve hlavní rozhodčí uznal domácím branku, ale poté ji odvolal. Ve 34' domácí využili rychlého protiútoku, na jehož konci byl Vejvoda, který prostřelil Melče a otevřel tak skóre utkání - 1:0.

 

Ve zbytku zápasu se dostávaly oba celky do dobrých pozic, ale jak na domácí, tak na hostující straně, nebyla žádná šance využita. Roztoky si tak své vedení uhlídaly a tři body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Lukáš Kříž: ,,Zápas mě po herní stránce potěšil, ale nesedělo mi krátké hřiště, protože jsem zvyklý hrát "do běhu". Náš tým hrál výborně, ale bohužel jsme nedokázali dát branku. Tento zápas mi bohužel moc nesedl a doufám, že v příštím zápase předvedu mnohem lepší hru."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - HŮLA Pavel (N), ROLL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.