1:2p.
(1:0)
71. T. Fencl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm zápasů bez bodu a STOP! Pavlíkov konečně uhrál alespoň remízu


Branky


34. L. Polcar - 71. T. Fencl
0

Pavlíkov - Mizivá série domácích trvá už osm zápasů, kdy Pavlíkovští nedokázali bodovat. Nyní je čekaly na domácím hřišti Slabce, které chtěly sérii prodloužit a odjet s plným počtem bodů. Pavlíkov se ale herně zvedá a proti Slabcům uhrál alespoň remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polcar jediným střelcem

Od úvodního hvizdu sudího Trešla probíhal zápas v celkém rychlém tempu, i když počasí pro fotbal nebylo úplně ideální. Domácí i hosté si střídavě vytvářeli šance. Tou největší byla střela jednoho z hráčů hostí po centru, kterou ale výborným obranným zákrokem zblokoval Novák.

 

Ve 34' se domácí ujali vedení, když Škrlant nahrál Polcarovi, který přesnou střelou poslal míč za záda Gajdoše - 1:0. Slabce se nadále snažili vyrovnat, ale brzdilo je nepřesné zakončení, a tak šli Pavlíkovští do kabin s jednogólovým náskokem.

Velké vedro neubralo na kvalitě utkání

Druhý poločas nabídl podobný průběh jako ten první. Oba celky hrály aktivně, dostávaly se střídavě do šancí, ale góly nepřicházely. To ale neplatilo v 71' po rohovém kopu hostí, po kterém se prosadil Fencl - 1:1. Po vyrovnávající brance se nadále obě strany snažily strhnout vedení na svou stranu, ale gól už nepřišel, a tak šel zápas do penaltového rozstřelu.

Slabce vezou dva body

Slabečtí dokázali z pěti penaltových rozstřelů třikrát zvítězit, domácí Pavlíkov ze šesti pokusů čtyřikrát. Zkušenosti s penaltovou loterií tak byly na obou stranách. V tomto zápase ale větší štěstí přálo hostům ze Slabec, kteří si odvezli dva body z Pavlíkova, kde zůstal zbylý jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Kříž: ,,Zápas jsme odehráli jako tým výborně, mákli jeden za druhého a za to jsem rád. Bohužel jsem jednu akci nepřesně a unáhleně zakončil. Kdybych byl přesnější, tak jsme mohli mít všechny 3 body."




Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - A. Bureš [-] , J. Koc [-] , M. Škrlant [-] , L. Polcar [-] , T. Gebhart [-] (63. O. Gebhart [-] ) , V. Mašek [-] (66. T. Peroutka [-] ) , P. Hamouz [-] (75. L. Gebhart [-] ) , K. Novák [-] (75. L. Konopásek [-] ) , M. Brož [-] , L. Kříž [-] (88. D. Linhart [-] )

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Černý [-] , K. Mužík [-] , T. Macák [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] (79. M. Vaněk [-] ) , J. Gajdoš [-] (66. D. Čech [-] ) , P. Ikrényi [-] (46. V. Schejbal [-] ) , T. Fencl [-] , O. Cílek [-]

ŽK: 24. J. Černý , 77. K. Mužík .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.