Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Srbeč s deseti hráči přijela a s deseti góly odjela


Branky


0

Čistá - Poslední tým tabulky III. třídy zavítal na hřiště Čisté, kde je k vidění vždy hodně gólů. Hosté jsou suverénně poslední se čtyřmi body a jasně sestupující, což se potvrdilo i v tomto zápase. Navíc přijeli v deseti lidech, Čistá si zastřílela a připsala si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6 branek poprvé

Hostující Srbeč přijela pouze v deseti lidech, což se pochopitelně projevilo ve vývoji zápasu. Přesto to ale byli právě hosté, kteří se dostali do vedení! Ve 2' překonal Kratochvíla Mišik a udal tak trochu nečekaný spád zápasu - 0:1. Domácí ale žádné překvapení nepřipouštěli a ihned v 7' se dočkali vyrovnání zásluhou R. Votroubka - 1:1. Tři minuty po něm domácí opět skórovali, když se trefil Kašpar, o kterém ještě bude řeč - 2:1.

 

Ve 20' další branka domácích, o kterou se postaral Ládek a zdálo se, že je o utkání rozhodnuto a je jen otázkou, na jaké hodnotě se ukazatel skóre zastaví - 3:1. Místo aby Čistá výsledek pojistila a hrála s klidem, dovolila soupeři, konkrétně kapitánovi K. Kratinovi, ve 36' skórovat a vrátit se do hry - 3:2. Domácím se ale snížení nelíbilo a do konce poločasu přidal Blecha uklidňující gól a zároveň také poslední v úvodní pětačtyřicetiminutovce - 4:2.

6 branek podruhé

Úkol pro oba celky před druhým poločasem zněl jasně. Pro domácí bylo cílem vstřelit další branky a v klidu si zahrát, pro hosty jich naopak co nejméně inkasovat a utkání dohrát. První gólový záznam druhého dějství si připsal domácí Souček - 5:2. Tři minuty po Součkově trefě překonal Lukašovského Fidler - 6:2. Srbeč dělala co mohla, ale v deseti se hraje těžce a Čistá neplánovala se střílením branek přestat.

 

Běžela 57' a svou druhou gólovou trefu si připsal Kašpar - 7:2. V 64' přispěchal se svým druhým gólovým záznamem v utkání Souček - 8:2. Odbila 70' a byl k vidění první hattrick, kterého se dočkal Kašpar - 9:2. Po desáté byl Lukašovský překonán v 80' Jopou, který tak zároveň stanovil konečné skóre - 10:2.

 

Stejně jako na podzim tak skončilo utkání divokým výsledkem! (V Srbči zvítězila Čistá 3:8) Velkou zajímavostí tohoto utkání je věkový rozdíl dvou aktérů utkání. Domácí svatyni hájil Kratochvíl, kterému je 50 let a na druhé straně v dresu hostující Srbče nastoupil M. Kratina, kterému je let 19. Rozdíl těchto dvou čísel nám dává dohromady 31 let!



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Souček [-] , M. Jopa [-] , M. Blecha [-] , M. Fidler [-] , P. Ouřada [-] , J. Votroubek [-] , J. Švarc [-] , J. Ládek [-] , P. Kašpar [-] , R. Votroubek [-]

TJ Sokol Srbeč
J. Lukašovský [-] - M. Mišik [-] , T. Sova [-] , M. Kratina [-] , M. Cífka [-] , J. Vitner [-] , P. Smrž [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , M. Svítek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - SEDLÁČEK Petr, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.