FOTO: Vrábíkova trefa v závěru poslala zápas do penaltového rozstřelu


Branky


0

Roztoky - Ve 21. kole zajížděl na hřiště k Berounce o postup hrající Řevničov, který minulé kolo nečekaně klopýtl s Branovem. Domácí mají sérii čtyř výher v řadě, kterou by jistě rádi prodloužili, ale čekal je těžký úkol. V základní hrací době byl výsledek nerozhodný, tudíž o vítězi rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta mrzet nemusela

Zápas začal lépe pro domácí tým od Berounky, který je v herní pohodě, což se nedá říci o Řevničovu, kterému se v poslední době příliš nedaří. Menší šance byly k vidění po kombinacích na obou stranách, ale zůstaly nevyužity.

 

První obrovskou šanci měl Řevničov po brejku, který táhl Libecajt. Dostal se sám před brankáře a vedle něj byl ve výborné pozici Fujera, který by míč uklidil do prázdné branky, ale hostující útočník nečekaně k udivení všech přítomných zvolil kličku Hůlovi, po které byl zfaulovaný a sudí Kozák odpískal pokutový kop. Toho se ujal tradiční exekutor Hošek, ale balon poslal do ideální výšky pro Hůlu a ten trefil stranu a pokutový kop vyrazil na roh. Z něj zachránil Hoška hlavičkující Matějka, který skóroval - 0:1. Zbytek poločasu si hosté ohlídali a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení Řevničova.

Hůla s Vrábíkem základem úspěchu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči řevničovské Sparty, kterým dodal gól z první půle klid na kopačky. Dostávali se i do šancí, které byly ale nevyužity. Od 70' se Roztoky tlačily více do soupeře a veškerou moc na hřišti převzaly. S několika střelami zpoza vápna si poradil brankář hostů Peterka, na druzhé straně Hůla výborně vytáhl nebezpečnou střelu střídajícího Vacínka. Tlak domácích vyvrcholil v 84' po rohovém kopu, když se dostal k hlavičce nikým neatakovaný kapitán Roztok Vrábík a hlavou poslal utkání do penaltového rozstřelu - 1:1.

Zkušenosti s penaltovým rozstřelem rozhodly

Před zápasem měli domácí na svém kontě sedm remíz, které dotáhli šestkrát do dvoubodového zisku po penaltách. Řevničov byl v tomto ohledu 50% - dva rozstřely, jedna výhra. V tomto zápase nedali hosté hned první dvě série, když nebyl úspěšný nejprve Urbanovič a poté i kapitán Tóth. Domácím se dařilo a po penaltové loterii berou dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: ,,Remízový zápas, ve kterém byly k vidění neproměněné penalty na obou stranách, což rozhodlo o konečném výsledku. Vítězství jsme si bohužel nedokázali pohlídat a v závěru zápasu jsme inkasovali. Je to škoda, nechybělo moc a odjížděli bychom s plným počtem bodů."



Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kozák Lubomír - ŠPIDRA Marek, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.