Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany oplatily Čisté podzimní porážku


0

Chrášťany - Na půdu Chrášťan zajížděla Čistá, která si v posledním utkání se Srbčí zastřílela. Domácí tak čekal zápas, ve kterém jsou sice mírným favoritem, ale nic jednoduchého to nebude. Podzimní duel dopadl lépe pro Čistou, a tak měly Chrášťany co oplácet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly na obou stranách

Sotva se příchozí fanoušci posadili, tak padla první branka. Ve 4' otevřel skóre zápasu domácí Hlušička - 1:0. O tři minuty později tu byl další gól. Na druhé straně se prosadil Blecha a srovnal tak stav utkání - 1:1. Tempo hry se trochu uklidnilo a na další branku si diváci museli počkat. A dočkali se! Ve 36' skóroval Králička a zajistil tak poločasové vedení pro domácí celek - 2:1.

Domácí dohrávali bez Králičky

Pokud chtěla Čistá zachovat naději na bodový zisk, chtělo to vyrovnání, které ale nepřišlo. Nástup do druhého poločasu se povedl více domácím, kteří v 53' navýšili své vedení zásluhou Hlušičky - 3:1. Krátce po hodině hry přidal další zásah domácích Hanzl a zdálo se, že je o utkání rozhodnuto - 4:1.

 

Menší zápletkou byla druhá žlutá karta pro domácího Králičku, který tak musel v 67' předčasně opustit hřiště. Chrášťany si ale vedení pohlídaly, nedovolily soupeři skórovat a sezónu tak ukončily vítězstvím před domácím publikem. Zajímavostí v tomto utkání byl věkový rozdíl dvou aktérů v dresu Čisté. Nejmladším hráčem byl střídající Aleš Votroubek, kterému je 15 let. Jeho spoluhráči Karlovi Dubskému je let 58, což činí rozdíl 43 let!



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - K. Loula [-] , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , D. Dvořák [-] , R. Kozák [-] , P. Králička [-] , J. Hlušička [-] (64. L. Rédl [-] ) , V. Erben [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - K. Dubský [-] , P. Souček [-] , M. Blecha [-] , M. Fidler [-] , P. Ouřada [-] , J. Votroubek [-] (60. P. Richter [-] ) , J. Švarc [-] , J. Ládek [-] (66. A. Votroubek [-] ) , P. Kašpar [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 56. P. Králička - 29. K. Dubský . ČK: 67. P. Králička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠÍMA Josef (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.