2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce rozhodly v samém závěru utkání


Branky


0

Slabce - Poslední kolo III. třídy nabídlo v tomto zápase souboj týmů z top pětky soutěže. Domácí přivítali Roztoky, které nedávají body zadarmo a naopak o ně umí soupeře obrat. I tentokrát sahaly po remíze, ale v závěru utkání o bod přišly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj do poslední minuty

Podzimní duel dospěl až do penaltového rozstřelu, který ovládly Roztoky. V tomto zápasu tomu mohlo být podobně, ale nakonec se tak nestalo. V prvním poločase musel trenér domácího celku sáhnout ke střídání gólmanů hned ve 20', když za Lva zaskočil Gajdoš. V prvním poločase se diváci gólu nedočkali, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Druhá půle hned ze začátku přinesla dva slepené góly. Nejprve se v 52' prosadil domácí T. Černý - 1:0. Radost Slabeckým překazil ihned v následující minutě vyrovnávajícím gólem Kaplan - 1:1. Už se zdálo, že utkání dojde jako na podzim až do penaltového rozstřelu, ale v 88' skóroval J. Černý a rozhodl tak o výhře svého týmu - 2:1.



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] (20. M. Gajdoš [-] ) - T. Černý [-] , T. Macák [-] , J. Černý [-] , V. Melichar [-] (78. P. Ikrényi [-] ) , J. Čiha [-] , J. Gajdoš [-] (46. M. Vaněk [-] ) , O. Cílek [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] , M. Benada [-] (85. P. Pelc [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Vrábík [-] , R. Wittmann [-] , Š. Masarovič [-] , J. Kos [-] - M. Fikejz [-] , D. Vejvoda [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] , M. Kaplan [-] - O. Čumpelík [-] (70. P. Maršík [-] ) -

ŽK: 57. J. Čiha , 87. T. Černý , 87. J. Černý - 40. V. Krůta , 66. R. Wittmann , 68. M. Hůla , 87. M. Vrábík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.