3:1
(0:0)
19. P. Faigl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.01.2017 16:15

Semifinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historie se opakovala, Elektro Viola opět nezvládlo semifinále


Branky


0

Herní převaha k postupu favoritovi nestačila. Srazilo ho také mnoho neproměněných šancí a hra bez potřebné přímočarosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Elektrikáři“ v semifinálovém duelu umřeli na krásu a neproměňování šancí. Místo zakončení hráči pořád hledali lépe postavaného spoluhráče a snažili se hrát takvaně "do mrtva". Hlubany se v prvním poločase chytře soustředily na obranu a kkyž se k tomu přidal ještě vynikající Krupička v brance, diváci se gólu do přestávky vůbec nedočkali.

 

Za lehkovážné nakládaní s šancemi přišel zákonitě trest. Fridrich a Hrbík z rychlých brejků prostřelil Kabeleho v brance Violy a zažalo se rodit velké překvapení. Malou komplikací pro Hlubany byla ve vyhroceném závěru druhá žlutá a následné vyloučení pro Peška, který tím přišel i o finále. Faigl pak sice po několika spálených šancích ještě snížením na 2:1 vykřesal naději, ale poslední slovo měl hlubenský Kudláček. Ten po chybě brankáře Kabeleho pečetil na konečných 3:1 pro Hlubany. Pro pořádající tým Elektro Viola to byla krutá stopka. Stejně jako minulý rok neprošel do finále.



Sestavy


FK Hlubany
P. Krupička [-] , Z. Poborský [-] , M. Majer [-] , M. Baša [-] , P. Polášek [-] , J. Fridrich [-] , J. Rázek [-] , M. Hrbík [-] , S. Kudláček [-]

Elektro Viola
M. Hejda [-] , D. Hradecký [-] , P. Faigl [-] , M. Polák [-] , T. Vodrážka [-] , J. Hanuščík [-] , M. Mlynařík [-] , L. Krupička [-] , P. Kabele [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku