Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.01.2017 16:45

Semifinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sklenka dirigoval koncertní partii, Fokeful hladce protančil do finále


0

Druhé semifinálové utkání bylo divácky zajímavé a přineslo celkem třináct branek. Úlehle se v prvním poločase drželo, ale po přestávce už na přesné kombinace soupeře recept nenašlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z počátku to vypadalo, že by se mohl hrát vyrovnaný fotbal. Skóre otevřel projektil Hanycha, kterým překonal Tomáše Peška v brance Fokefulu, 0:1. Do poločasu ale zaúřadovala strojová kombinace hráčů Fokefulu a po třech gólech v síti Lennera se skóre překlopilo na 3:1.

 

Po přestávce Fokeful zcela ovládl palubovku. Nápadité kombinace roztáčel špílmachr Sklenka, který rozdával nejen geniální přihrávky, ale sám také dával góly. Nakonec jich v semifinálové přestřelce stihnul pět. Hattrickem se k němu připojil spoluhráč z SK Rakovník Jaroslav Červený. Úlehle ješte kosmeticky dokázalo výsledek zkorikovat, ale i tak na výsledkové tabuli svítilo po závěrečném hvizdu vysoké skóre 10:3.



Sestavy


FC Úlehle
L. Lenner [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] , P. Holeček [-] , P. Mezei [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , R. Pokorný [-]

FC Fokeful
T. Pešek [-] , J. Červený [-] , P. Tvrz [-] , M. Tvrz [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku