4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.01.2017 17:55

Finálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení turnaje Hlubany se dostaly až do finále, na Fokeful ale nestačily


Branky


0

Poslední duel celého turnaje přinesl velice zajímavou a dramatickou podívanou. Uzavřel povedený 19. ročník, který byl ve znamení zcela nového herního formátu. Individuální ocenění si odnesli Pešek se Žďánským.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil hráčům Fokefulu, který se po ujali vedení. Aktivně hrající Sklenka se před brankou uvolnil a křížnou střelou propálil Krupičku – 1:0. Po inkasovaném gólu vystrčili růžky hráči Hluban a dostali se do několika šancí, ale Tomáš Pešek doslova čaroval a několika fantastickými zákroky udržel vedení pro Fokeful.

 

Neuběhlo ani deset vteřin po zahájení druhé části a Fokeful šel  Petrem Tvrzem do dvoubrankového vedení. Hlubanům nezbilo nic jiného, než hru otevřít. Vrhly se do útoku, ale Pešek v brance Fokefulu byl zkrátka nepřekonatelný. Když už se míč kutálel za jeho záda, pomohl skluzující Sklenka a zneškodnil jasný gól.

 

V 19. minutě napřáhl J. Červený a míč po jeho bombě skončil až šibenici, 3:0. To byl zlomový moment, který sebral z plachet Hluban veškeré naděje. Zasloužené vítězství v závěru ještě pečetil po nádherném vyšachování střelou do prázdné branky P. Tvrz – 4:0.

 

Individuální ceny pro Peška a Žďánského

Při závěrečném slavnostním vyhlášení byly vyhodnoceny také individuální ocenění. Nejlepším brankářem se po zásluze stal Tomáš Pešek (Fokeful), který udržel z osmi zápasů čtyřikrát čisté konto. Nejlepším kanonýrem se stal Dominik Žďánský (Redoby team). Ten se v devíti zápasech trefil patnáctkrát. Celý turnaj s přehledem odřídili rozhodčí Marek Titlbach a Miloslav Anderle.



Sestavy


FC Fokeful
T. Pešek [-] , J. Červený [-] , P. Tvrz [-] , M. Tvrz [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-]

FK Hlubany
P. Krupička [-] , Z. Poborský [-] , M. Majer [-] , M. Baša [-] , P. Polášek [-] , J. Fridrich [-] , J. Rázek [-] , M. Hrbík [-] , S. Kudláček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku