M. Zeman 89. (vl.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno veze z Veltrus zasloužené tři body


Branky


89. M. Zeman (vl.) - 33. R. Kolumpek , 40. J. Guttenberg ml. , 64. J. Guttenberg ml. , 68. J. Lange (vl.)
0

Snad bych se měl úvodem Mšenu omluvit, že jsem mu v Tipu Experta nevěřil. Mýlil jsem se a hosté ve Veltrusech bezpečně zvítězili. Pomohl jim k tomu také útočník Wasyliw, který se vrátil do sestavy po delším zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšeno před pauzou odskakuje o dva góly

 Velmi zajímavou posilu přivítaly ve svém kádru Veltrusy - v základní sestavě se totiž objevil David Weiner (22), který si v dresu Neratovic zahrál i divizi. To hosté žádnou posilu nepředstavili a budou spoléhat na konsolidovanou sestavu. Lépe ale začali domácí a hned v 1. minutě unikl obraně Mšena rychlonohý Dinka, který ale v zakončení ztroskotal na Hnízdilovi, a stav se tak neměnil. Poté začali podle očekávání přebírat otěže zápasu do svých rukou hosté, dlouho se jim ale na těžkém terénu nedařilo zakončení. Domácí tým se přes pozornou obranu Mšena příliš k ohrožení branky nedostával, a tak se na první gól čekalo až do 33. minuty. Mšeno zahrávalo rohový kop, který se ale nevydařil, a tak dopředu vyrazili domácí. Ani těm se však nevedlo lépe a nadějný brejk nedokázali vůbec zakončit. Z dalšího protiútoku na druhé straně tak už udeřilo, když se ve 33. minutě prosadil R. Kolumpek. 0:1. Ještě před pauzou pak hosté své vedení pojistili, a to po akci Stejskala, který svým centrem našel Guttenberga ml. 0:2.

 

Veltrusy snižují až díky vlastnímu gólu hostí

Dvě vstřelené branky před koncem poločasu jako by hostující tým trochu ukolébaly, a tak se převaha v úvodu druhé půle přesunula na kopačky veltruských fotbalistů. Ti se však přes pozornou obranu soupeře nedostali k vyložené šanci, a tak z toho byly pouze některé střely z nepříliš výhodných pozic, se kterými si Hnízdil poradil. Hosté tlak domácích přečkali a v 64. minutě přišlo zřejmě definitivní rozhodnutí - Valenta odcentroval na hlavu Guttenberga ml. a bylo to 0:3. O 4 minuty později se obdobná situace opakovala s tím rozdílem, že si Valentův centr do vlastní branky srazil domácí obránce Lange. 0:4. Zbytek utkání se už v podstatě jen dohrával a šance byly na obou stranách. Prosadili se už ale pouze domácí, když se jejich nepovedená střela otřela o záda hostujícího obránce Zemana a zapadla za záda bezmocného Hnízdila. Mšeno tak po výsledku 1:4 veze z Veltrus tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Veltrusy nebyly vůbec snadným protivníkem a bůh ví, jak by se zápas vyvíjel, pokud by daly první branku. Ale víc gólových šancí jsme si rozhodně vytvořili my a jen Guttenberg ml. mohl dát 3 další góly a do šancí se dostávali i ostatní. Proto naši výhru hodnotím jako naprosto zaslouženou.



Sestavy


AFK Veltrusy
T. Podskalský [-] - J. Lange [-] , J. Bittner [-] , J. Bittner [-] - L. Smetana [-] , D. Weiner [-] , M. Melišík [-] , F. Hofman [-] , O. Packa [-] - T. Dinka [-] (46. M. Skandrani [-] ) , I. Štofl [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] (68. J. Tyle [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (84. J. Guttenberg st. [-] ) , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , M. Stejskal [-] , M. Wasyliw [-] , M. Zeman [-] , J. Zabilanský [-]

ŽK: 65. M. Skandrani - 65. O. Kolumpek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: EDER Oldřich - CHLÁDEK Michal, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.