Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořínské vzepětí v závěru na body nestačilo


0

Zdálo se, že je rozhodnuto a Mšeno si v poklidu připíše 3 body. Hosté z Hořína ale prokázali morální sílu a dvěma brankami dokázali snížit. Na první bodový zisk v jarní části sezóny to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšeno si s větrem v zádech tvoří náskok

Dokonce odložení zápasu hrozilo ještě během dne, nakonec ale déšť ustal a oba týmy tak mohly pod vedením sudího Edera vyběhnout na trávník. Situaci jim komplikoval silný vítr, který hrál v prvním poločase do karet fotbalistům Mšena. Po opatrném úvodu se do první šance dostal domácí tým, ale bez gólového efektu. Také hosté se nechtěli nechat zahambit a hráli sympatickou partii. Rovněž jejich první šance ale gólem neskončila. Skóre se tak měnilo ve 28. minutě po osvědčené spolupráci domácího týmu - Valenta ze strany odcentroval a Guttenberg ml. před brankou uklidil k tyči Borovičkovy branky. 1:0. Po  prvním gólu se územní převaha přesunula na domácí kopačky a ve 37. minutě bylo ještě veseleji, když se Valenta perfektně trefil z přímého kopu. V poločase tak fotbalisté Mšena vedli 2:0.

 

 

 

Vzepětí Hořína přichází příliš pozdě

Od začátku druhé půle bylo patrné, že se Hořínští s podporou větru budou více tlačit dopředu, obrana Mšena ale byla spolehlivá. V 62. minutě naopak domácí přidali další zásah - Wasyliw se proháčkoval až do vápna, kde byl zastaven pouze za cenu faulu a kopala se penalta. Z té přidal Guttenberg ml. svou druhou branku v utkání a zdálo se být rozhodnuto. 3:0. V dalších minutách nad hřiště přišel silný déšť, který jako by Hořínské polil živou vodou - v 71. minutě dokázal využít zaváhání v domácí obraně hostující kanonýr Polanský a vykřesal jiskřičku naděje. 3:1. Tato branka hosty ještě více povzbudila, a když přežili samostatný únik Guttenberga ml., snížili dokonce zásluhou Žemličky na rozdíl jediné branky. Závěr utkání se nesl ve znamení obléhání Hnízdilovy brány, domácí brankář však už žádnou další branku nepovolil, a tak Mšeno slaví výhru 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Hořín se předvedl přesně tak, jak jsem čekal - technicky vyspělý tým s několika výbornými individualitami. I když si za bojovnost a chvilkovou převahu ve druhé půli určitě oba góly zasloužili, hodnotím naši výhru, vzhledem k počtu šancí, jako zaslouženou. Bohužel hřiště, díky slejváku ve druhé půli, po zápase připomínalo oraniště




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] (85. M. Demen [-] ) , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] (70. J. Tyle [-] ) , O. Kolumpek [-] (60. J. Matúšek [-] )

AFK Hořín
O. Borovička [-] - R. Rulec [-] , D. Vermach [-] , P. Machek [-] , J. Kettner [-] - Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

ŽK: 77. R. Rulec , 81. Z. Cífka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.