3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín bez vyloučeného Prejzy na body nedosáhl


Branky


27. J. Franz , 58. P. Sus , 60. J. Hovorka - 87. D. Dvořák
0

Plný počet šesti bodů mají na svém kontě po dvou zápasech fotbalisté Obříství. Ti zvládli domácí souboj se zachraňujícím se Řepínem a mohou slavit. Na Řepíně si naopak vstup do jarní části dozajista představovali lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů, ale vedení domácích

Se svým tvůrcem hry Liborem Tichotou ml. pouze na lavičce vyrukovali k zápasu fotbalisté Obříství. Soupeřem jim byl Řepín, který chtěl odčinit těsnou domácí prohru s Lobkovicemi. Hosté nastoupili do zápasu s velmi zkušenou útočnou dvojicí, když kapitána Dvořáka doplnil Kohout. Hosté v úvodu zápasu ukazovali, že se jim přes zimu podařilo zlepšit herní projev, problém ale mají se zakončením svých akcí. V průběhu první půle se díky slibné hře dostali do několika slušných střeleckých pozic, žádná střela ale za zády brankáře Nováka neskončila. Naopak Obříství se může spolehnout na Franze. Ten si převzal míč ještě v hloubi pole, navedl na střed a z nějakých 22 metrů nechytatelně vymetl vzdálenější šibenici Kamínkovy branky. Domácí tak díky této výstavní střele vedli v poločase 1:0.

Po vyloučení Prejzy domácí navyšují náskok

Nejdůležitější okamžiky celého zápasu se udály hned v úvodu druhého poločasu. V průběhu 56. minuty totiž fauloval v blízkosti postranní čáry hostující Prejza a sudí Princ jeho faul vyhodnotil jako žlutý. Naneštěstí pro hosty se jednalo již u druhé napomenutí hráče v utkání, které znamenalo vyloučení. Hned o minutu později zvýšil Sus na rozdíl dvou branek a v 60. minutě to po brance Hovorky na 3:0 vypadalo na debakl. Řepínští se však sympaticky nevzdávali, vrhli síly do útoku a snažili se alespoň o korekci stavu. Jejich pokusy, stejně jako nebezpečné brejky domácích, ale žádnou branku nepřinesly. Tedy až do 87. minuty, kdy hosté zaslouženě snížili zásluhou Dvořáka. Na body to ale bylo málo - zisk plného počtu slaví domácí tým Obříství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Vstup do jarní části se nám bodově povedl stejně jako na podzim. Naše hra ale není dobrá. Kluci nepředvádí to, co ukazují na tréninku, asi si uvědomují důležitost bodů v boji o udržení v okresním přeboru a jsou až moc nervózní. O dobré hře Řepína jsme věděli a snažili se na ni připravit, ale první poločas jsme to nezvládali. Soupeř byl lepší na míči a lépe kombinoval. Naštěstí se při jedné z našich akcí opřel do míče Jirka Franz a střelou z dálky nás poslal do vedení. Hosté ve druhém poločase ve snaze vyrovnat začali být podráždění z každého písknutí rozhodčího a svou nedisciplinovanost dovedli až k vyloučení. My jsme toho využili a do čtyř minut jsme vedli 3:0.

TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Podobně jako minulý týden máme v první půli 3 gólové šance, opět bez úspěchu a soupeř jednou vystřelí na branku a skóruje. Když už nám to tam konečně náhodou spadlo, tak to rozhodčí neuzná a ještě nás pošle do deseti. Tím nechci na rozhodčího házet vinu, opět jsme nedůrazní a nedůslední jak v útočné, tak v obranné fázi, ale díky svému rozhodnutí hodně zápas ovlivnil. Poučení pro nás: Musíme přitvrdit a ještě více zabrat. Když to teď hodnotím zpětně, tak to bylo od obou mužstev odbojované utkání.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - P. Beran [-] (78. P. Douša [-] ) , J. Hašourek [-] - S. Chvátal [-] (46. L. Tichota [-] ) , J. Mansfeld [-] , L. Tichota [-] - P. Herynk [-] , P. Sus [-] (74. M. Šeps [-] ) , M. Vrábel [-] , J. Hovorka [-] (82. A. Teboui [-] ) , J. Franz [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - J. Bláha [-] , M. Hypša [-] (54. M. Šperl [-] ) , V. Labuť [-] , M. Šplíchal [-] - R. Černý [-] , Z. Prejza [-] , L. Novák [-] (78. L. Kamínek [-] ) , K. Boček [-] - D. Dvořák [-] , M. Kohout [-] (82. J. Urbánek [-] ) -

ŽK: 16. J. Franz , 32. J. Hašourek - 25. R. Černý , 39. M. Šplíchal , 44. Z. Prejza . ČK: 56. Z. Prejza .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRINC Jiří - ŠNÝDR Miroslav, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.