Lobkovice jediným gólem Nezbedy připisují další výhru


Branky


0

Druhou těsnou výhru ve dvou zápasech si připisují na své konto fotbalisté Lobkovic. Tentokrát rozhodla trefa Nezbedy pár minut před změnou stran. Hosté se střelecky neprosadili, a tak na bodový zisk pomýšlet nemohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbeda před poločasem ukončuje střelecké trápení

Čerstvou krev v podobě mladého Špavelka, který obnovuje svou fotbalovou kariéru, nasadil do utkání realizační tým Dolních Beřkovic. Ty vybojovaly v úvodním zápase sezóny dva body v derby proti Horním Počaplům a chtěly je potvrdit také na hřišti Lobkovic. Dolní Beřkovice v úvodu zápasu držely míč a kombinovaly, tato snaha se ale ukázala býti vysoce neefektivní. Hosté se totiž prakticky vůbec nedostávali až do zakončení a naopak jejich otevřená obrana byla často prověřována rychlými útočníky Lobkovic. Jen v první dvacetiminutovce se brankář Karda musel hned třikrát zaskvět proti únikům domácích hráčů. Když už se zdálo, že bezbrankový stav vydrží až do poločasového hvizdu sudího Kozlíka, předvedl hostující tým další ztrátu uprostřed hřiště, Nezbeda napřáhl z velké dálky a i s pomocí větru skončil míč z jeho kopačky v brance. 1:0.

Bezbrankový poločas znamená výhru Lobkovic

Hosté nemohli být se svou hrou spokojeni a pokusili se zvýšit svou útočnou sílu zařazením zkušeného Patery. Nebylo to ale příliš platné, jelikož se zaběhnutý obraz hry nezměnil - hosté marně bušili do zcela neprostupné obrany Lobkovic a domácí útočníci s radostí vyráželi do rychlých protiútoků. Své umění proti samostatným nájezdům soupeře musel opět předvést brankář Karda, který držel tým Dolních Beřkovic při životě. Až v samotném závěru zápasu si hosté vytvořili tlak, který mohl skončit brankou, když se do výborné šance sám před brankářem dostal Chabada. Domácí gólman Bricín ale bravurně vyrazil nohou a vychytanou nulou tak přispěl k cenné výhře 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Vstoupili jsme do zápasu docela dobře, ale postupně jsme přestali hrát. Pokud vystřelíme třikrát na branku, tak těžko můžeme pomýšlet na body. Hráli jsme bez vůle vyhrát. Díky Kardovi jsme prohráli jen o gól. Jediný, kdo si zaslouží pochvalu, je David Fibich a tradičně Těmín. Musíme změnit přístup k zápasům, jinak neporazíme nikoho. Gratuluju domácím k vybojovaným bodům, my si je nezasloužili.



Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.