2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka B zázračně urvala bod


Branky


0

Hru kočky s myší připomínala první půle zápasu mezi jedinými dvěma B-týmy v OP Mělník. Hosté ale obrovskou herní i střeleckou převahu nedokázali zužitkovat a v konečném výsledku tak rozhodně jeden bod ztratili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovská převaha nestačila ani na vedení

Poměrně nezvyklou sestavu nasadila do zápasu hostující Libiš B. V jejích řadách se totiž objevily hned tři nové tváře - Křtěn, Ghanmi a Kocůrek. A od začátku utkání bylo znát, že hosté jsou kvalitnějším celkem. První dvě minuty se domácí tým nedotkl míče a velmi brzy ho také lovil ze své sítě, kam ho v 5. minutě dopravil Eisner. 0:1. Tlak hostí pokračoval a v 8. minutě bylo ještě veseleji - Libiš se dokázala perfektně kombinačně dostat z autového vhazování, na středu pokutového území se objevil osamocený Šobr a sám před brankářem uklidil míč k tyči. 0:2. I nadále byli hosté rozhodně nebezpečnějším týmem, jejich další střely ale míjely tyče, nebo se mnohokrát vyznamenal brankář Braunšveig. Po půlhodině hry se zdálo, že už je překonán, Šobrovu akci ale na poslední chvíli zastavil skluz Vlasáka. Domácí se naopak radovali z první vážnější akce. K přímému kopu z pravé strany se postavil Dvorný, který trefil jednoho z bránících hráčů ve zdi a míč po změně směru zaplul do branky. 1:2. Ve 38. minutě už bylo vyrovnáno, když skvělou práci odvedl Krejčík a před vybíhajícím brankářem posunul Dvornému. Domácí středopolař se před prázdnou bránou nemohl mýlit, a tak bylo srovnáno. V poslední minutě poločasu mohl po nepovedené zpětné přihrávce Klenotiče vrátit vedení Libiši B Šobr, brankáře ale neprostřelil. Domácí tým tak po první půli zejména díky skvělému výkonu brankáře Braunšveiga držel remízu 2:2.

Vyrovnanější druhý poločas další branku nepřinesl

Do druhé půle již na straně hostí nevyběhl do zápasu kapitán Žák, v domácím dresu zase po neshodách v kabině nenastoupil L. Krejčík. Převaha hostí ale už rozhodně nebyla tak markantní jako v prvním poločase. Šancí výrazně ubylo, převaha ale byla i nadále na kopačkách Libiše B. Jedinou opravdu tutovou šanci ale jeden z jejích hráčů trestuhodně zazdil - z velké blízkosti totiž zcela osamocen opět nechal vyniknout domácího brankáře, který dokázal míč zalehnout. Pšovka hrozila ze sporadických brejků, které obvykle táhnul Dvorný. Jeho střelu z pravé strany ale Škrna dokázal konečky prstů vytěsnit nad. Stejný hráč se pak dostal ještě ke střele levou nohou, kterou ale hostující brankář opět dokázal zpacifikovat, a tak se šlo i přes velkou snahu Libiše o rozhodnutí do penalt. V nich byl jediným neúspěšným exekutorem jinak výborně hrající kapitán domácích Král, a tak dva body zaslouženě putují do Libiše.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: První poločas jsme přežili až s neuvěřitelnou dávkou štěstí. Soupeř byl výrazně lepší a my jsme vzadu hořeli jako papír, díky Vojtovi v brance jsme ale ukopali remízu. Ve druhé půli proběhly nějaké změny v obou sestavách, které hrály do karet spíše nám a hra se tak poměrně vyrovnala - hosté si alespoň už nevytvářeli šance tak jednoduše jako v první půli. My musíme bod rozhodně brát a potvrdit ho podobně bojovnými výkony i v dalších zápasech proti slabším soupeřům.

TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Pro mě je to zbytečná ztráta bodu, měli jsme jednoznacně vyhrát, ale domácí musím pochválit za obrovskou bojovnost a za druhý poločas si ten bod zasloužili. Mužem utkání byl jednoznačně domácí brankář. U nás bych označil taky našeho brankáře za vynikající zákroky, ale napíšu našeho středopolaře Eisnera, který hraje zatím ve stabilní formě a dal opět branku. Teď se musíme zvednout a soustředit se na zápas ve Mšeně.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - K. Vlasák [-] , M. Klenotič [-] , T. Frajman [-] , J. Netolický [-] , L. Krejčík [-] (46. J. Růžička [-] ) , Z. Vavrek [-] , R. Dvorný [-] , M. Král [-] , M. Buzalka [-] (82. M. Novák [-] ) , L. Dudok [-]

TJ Sokol Libiš, z.s. B
M. Škrna [-] - J. Křtěn [-] , M. Brynda [-] (64. D. Fajt [-] ) , B. Ghanmi [-] , M. Šobr [-] , M. Kocůrek [-] (60. P. Chorvát [-] ) , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , M. Žák [-] (46. T. Buzek [-] ) , M. Novák [-] , F. Mündl [-]

ŽK: 33. M. Buzalka , 64. M. Klenotič , 78. R. Dvorný - 38. M. Škrna , 85. O. Eisner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - DVOŘÁK Martin, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.