Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:45

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy hattrickem Podivínského vyloupily Hořín


0

Další výhru do své sbírky si připisují fotbalisté Všestud. Domácí Hořín nedokázal zastavit nepovedený vstup do jarní části sezóny a padnul již potřetí v řadě. Hosté naopak zůstávají stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy jdou do dvoubrankového trháku

V Hoříně se utkaly týmy, které se snaží prezentovat pěkným fotbalem. Ten ale zatím na jaře Hořínu nepřináší potřebné výsledky. Na nastartování vítězné série si domácí tým nemohl přát těžšího soupeře, než vedoucí Všestudy. Hráče přivítalo pěkné počasí i terén, a tak se bylo od začátku na co dívat. První nebezpečnou akci předvedl domácí útočník Polanský, nakonec se ale k nebezpečnému zakončení nedostal. To první vážná akce na druhé straně už gólem skončila - v 8. minutě přesně zamířil Hakl a favorit šel do vedení. 0:1. Všestudy se ukazovaly jako kombinačně velmi zdatný soupeř a držely míč více na svých kopačkách. Hořínští se snažili hrozit zejména rychlými protiútoky v podání dvojice Žídek - Žemlička, obrana hostí ale odolávala. Ve 33. minutě se naopak Všestudy dostaly do dvoubrankového vedení. Janíček byl faulován v pokutovém území a sudí Zuskin neváhal s nařízením penalty. Tu sice domácí brankář T. Landsman dokázal Růněmu vyrazit, dobíhající Podivínský ale uklidil míč do sítě. 0:2.

Snížení Žídka přichází až za rozhodnutého stavu

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu beze změny v sestavě, ale velmi aktivně. Další z jeho akcí zaváněla gólem, ale ani tentokrát z toho nic nebylo. Hosté prokazovali větší efektivitu ve finální fázi svých útoků, což dokázal Podivínský hned dvakrát během dvou minut. Nejprve v 50. minutě skóroval pěknou křižnou střelou a hned vzápětí na zadní tyči zužitkoval přesný centr Švancary. Rázem to bylo 0:4. Domácí za tohoto stavu dokázali alespoň snížit, když hostující brankář Lorenc sice dokázal nařízený pokutový kop vyrazit, na následnou dorážku Žídka byl ale krátký. 1:4. Poslední branku zápasu pak obstaral všestudský Matějček, který hlavou usměrnil do sítě centr Loškoskiho a uzavřel na 1:5.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Start do soutěže se nám vůbec nepovedl a výsledek je obraz našeho rozpoložení v tomto období. Nehrajeme dobře a navíc dostáváme nebývale hodně gólů. Celkově jsem hodně zklamaný a nemůžu nalézt na našich výkonech a přístupu k zápasům nic pozitivního. Navíc, tak jak jsme hráli, jsme to hostům hodně ulehčili. Přesto je vítězství Viktorie Všestudy absolutně zasloužené a hráči hráli velmi dobrý fotbal, podpořený dobrým pohybem po celém hřišti. Právem jsou v tabulce na prvním místě. Naopak nás čeká hodně práce, abychom se vzpamatovali.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Bylo to fér vedené utkání a bezvadně řízené hlavním rozhodčím. Obě družstva chtějí hrát fotbal, a tak se musela hra divákům líbit. Chtěl bych poděkovat i našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit i na kolech.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - D. Vermach [-] , P. Machek [-] (52. V. Žejklic [-] ) , R. Rulec [-] , J. Kettner [-] - M. Holoubek [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , M. Růně [-] , P. Vlk [-] , R. Samek [-] - M. Hakl [-] (57. M. Faigl [-] ) , A. Loškoski [-] , M. Švancara [-] , J. Polák [-] - V. Podivínský [-] (75. M. Samek [-] ) , F. Janíček [-] (46. J. Matějček [-] )

ŽK: 27. R. Rulec , 33. D. Vermach , 45. M. Holoubek , 87. J. Kettner - 67. M. Faigl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.