2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 14:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva nejmladší zařídili Beřkovicím bod


Branky


0

Dva šestnáctiletí střelci Šariška s Minářem zajistili Dolním Beřkovicím další bod z azylu v Hostíně. Hosté sice v utkání dvakrát vedli, nakonec si ale museli výhru vybojovat až v úspěšném penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hostující gól Beřkovice rychle odpovídají

Další těžké utkání ve vyhnanství čekalo fotbalisty Dolních Beřkovic. Ti stále pykají za prohřešek ze závěru podzimní části, a tak se tento duel musel odehrát v Hostíně. Domácím se navíc rozpadla sestava, a tak se do ní po delší době dostal i zkušený Tajč, který se ve druhé půli na hřišti potkal se svým synem. Zápas začal zostra a už v 10. minutě šli hosté do vedení, když se k hlavičce po rohovém kopu prosadil Franz. 0:1. Branka byla spravedlivým vyústěním dění na hřišti v úvodu zápasu, radost z ní ale hostům nevydržela dlouho. Dolní Beřkovice totiž hned po rozehrávce rozjely vyrovnávací akci - Těmín dal do strany Minářovi, ten poslal míč před branku a Špavelko se trefil z první přesně. 1:1. V dalším průběhu první půle se hosté sice snažili držet míč, velké šance z toho ale nebyly, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Minela brankáře znamená střelbu pokutových kopů

Do druhé půle vstoupili lépe fotbalisté Obříství, kteří se natlačili na polovinu soupeře, žádné vyložené šance z toho ale nebyly. Snad až na tu, do které se dostal Mansfeld, ani nadvakrát ale nedokázal míč protlačit za již ležícího brankáře Kardu. Hosté se tak přeci jen dočkali až v 75. minutě, kdy se do odraženého míče na hranici velkého vápna opřel Franz a trefil se přesně k tyči. 1:2. V závěru už zápas spěl k výhře hostů, to se ale změnilo v 85. minutě kuriózním vlastním gólem - Beran posílal svému brankáři malou domů, míč ale na nerovném terénu přeskočil jeho nohu a dokutálel se až do branky. Bylo vyrovnáno a rozhodnout musely penalty. V nich brankář Roman Novák odčinil své zaváhání a vychytal Obříství bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, ale lidi, kteří nastoupili, konečně bojovali a odvedli dobrý výkon. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Vaška Tajče st., v áčku nastoupil po dlouhé době v základní sestavě a odvedl famózní výkon. Vzhledem k průběhu asi musíme být s bodem spokojení, příští týden jedeme na Vehlovice a tam už musíme každopádně vyhrát za 3 body!

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Kluci ukázali, že fotbal hrát umí a odehráli zatím nejlepší zápas. Po celý zápas se snažili kombinovat po zemi a zbytečně neztrácet míče. Nerovné hřiště v Hostíně nakonec rozhodlo o tom, že jsme v tomto zápase ztratili jasné vítězství - Beran dával malou domů a našemu brankáři míč přeskočil díky drnu nohu. Alespoň, že jsme po penaltách získali druhý bod.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] - V. Tajč [-] , P. Štěpánek [-] (88. J. Khorel [-] ) , P. Šariška [-] (46. V. Tajč [-] ) , K. Špavelko [-] , D. Fibich [-] , J. Těmín [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - J. Vondrák [-] (42. M. Bartoš [-] ) , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] - L. Tichota [-] , J. Mansfeld [-] - P. Sus [-] , M. Vrábel [-] , J. Franz [-] , L. Tichota [-] , P. Herynk [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.