5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín doma zabral. Vehlovice si odvezly bůra!


Branky


11. K. Boček , 28. D. Dvořák (p.) , 35. M. Kohout , 42. M. Hypša , 69. Z. Prejza
0

Záchranářský souboj dvou posledních týmů tabulky vyzněl výrazně lépe pro fotbalisty domácího Řepína. Hosté přijeli k utkání v silně improvizované sestavě a o jejich prohře bylo rozhodnuto už během první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijíždějí o hráče oslabeni

Velké problémy sužují tým Vehlovic. Nejenom, že se nachází na posledním místě tabulky a na jaře ještě nebodoval, ale ještě větším problémem je nedostatek hráčů. V existenčním zápase na Řepíně nastoupili v nekompletním počtu a už před zápasem tak bylo jasné, že to budou mít velmi těžké. Vehlovičtí se snažili hrozit z rychlých brejků a odolávat tlaku Řepína, to se jim ale dařilo pouze do 11. minuty, kdy otevřel skóre Boček. Rozhodnutí pak přišlo po půlhodině hry, kdy nejprve z penalty navýšil skóre Dvořák a dalšími brankami na něj navázali Kohout s Hypšou. Také hosté se sympaticky snažili hrozit z brejků, domácí gólman ale zůstal nepřekonán, a tak se šlo do kabin za jasného stavu 4:0.

Řepín v klidu hlídá svou výhru

Že se žádný obrat konat nebude, bylo jasné hned po nástupu obou týmů do druhé půle. Na straně Vehlovic totiž zůstalo už jen 9 hráčů, jelikož Chorvát musel tým opustit kvůli pracovním povinnostem. Domácí tým tak v klidu držel míč, byla z toho ale už jen jediná branka, o kterou se postaral Prejza. Závěr zápasu se už vyloženě dohrával, a tak se skóre zastavilo na skóre, které bylo vzhledem k situaci pro hosty ještě milosrdné. 5:0. Šanci na reparát budou mít Vehlovičtí za týden na domácím hřišti proti Dolním Beřkovicím. Řepínští budou chtít první jarní bodový zisk potvrdit v Horních Beřkovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Soupeř přijel v 10, takže nám utkání hodně ulehčil. Hráli jsme opět bojovný fotbal jako v minulých utkáních, s tím rozdílem, že se nám podařilo vstřelit branky. Soupeř ale ani za stavu 4:0 neskládal zbraně a hrozil z brejků. Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že nesmíme polevit, hrát zodpovědně zezadu a zahrát si pěkný fotbal. To se nám dařilo asi do 70. minuty, od té doby se hrál spíš líný fotbal, pro diváky ne moc atraktivní. Dikybohu sme udrzeli ciste konto, o co nam v utkani slo, tudiz sme castecne splnili.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Nejde o výsledek, ale horší je, že z různých důvodů se sešlo jen 8 hráčů, a tak musel nastoupit trenér Novák a spíše jen fanoušek Václavík, a i tak jsme hráli jen v deseti. Ve druhém poločase nás opustil Chorvát, a tak jsme celý druhý poločas dohrávali v devíti hráčích. Je to velká ostuda a škoda, protože soupeř byl hratelný. Všech pět branek padlo spíše po našich chybách, než že by si soupeř brankové akce vytvořil. Víc k tomu nemám co dodat.



Sestavy


TJ Řepín
J. Borecký [-] - J. Bláha [-] (46. J. Urbánek [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Šplíchal [-] (66. L. Burant [-] ) , V. Labuť [-] - Z. Prejza [-] , M. Šperl [-] (77. M. Goldstein [-] ) , R. Černý [-] , K. Boček [-] - M. Kohout [-] (60. L. Kamínek [-] ) , M. Hypša [-] -

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Najman [-] , V. Štauber [-] , L. Feigl [-] - O. Michalík [-] , M. Novák [-] - M. Sochůrek [-] , D. Chorvát [-] - M. Svoboda [-] , K. Václavík [-] , J. Vališ [-]

ŽK: 31. M. Sochůrek , 44. D. Chorvát .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠTOLBA Martin, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.