Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka B ve Vojkovicích nekousala


0

Nepříjemný (ale podle postavení v tabulce tak trochu očekávaný) debakl museli skousnout na Pšovce. Domácí Vojkovice o své výhře rozhodly již v první půli a jejich vedení se navyšovalo i po změně stran až do stavu 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovice rozhodují třemi góly před přestávkou

S navrátilcem Lukášem Temiakem pouze na lavičce začali svou pouť za dalšími body fotbalisté Vojkovice. Že Pšovka B nejspíš nenaváže na poměrně překvapivý bodový zisk z minulého kola, bylo jasné již ve 3. minutě, když se po rohovém kopu dostal míč k nehlídanému Jonákovi, a ten se trefil přesně k tyči branky. 1:0. I v dalších minutách měli domácí hráči více ze hry a drželi převážnou většinu času míč na svých kopačkách, skórovat se jim ale delší dobu nedařilo, a tak se na jejich kopačky před náročným publikem začínala vkrádat nervozita. Do zakončení se tak párkrát dostali i hosté, Krejčík se ale ve své šanci ukličkoval a pumelice Šuby zasvištěla pouze nad břevnem Heimrathovy branky. A tak přišla 34. minuta, kdy se nepodařilo zpracování hostujícímu stoperovi Královi a dobíhající Vlasák už nezabránil snadnému skórování Plicky. 2:0. O tři minuty později to bylo o tři branky, když se Vlasák ukličkoval uprostřed hřiště a následný protiútok vyústil v další zakončení Plicky do prázdné branky. 3:0. A tragický závěr poločasu pro Pšovku dokonal kapitán domácích Pražák, který se po rohovém kopu objevil zcela osamocen na zadní tyči a neměl problém doklepnout. 4:0.

Zápas i nadále v režii domácích

Ve druhém poločase se za rozhodnutého stavu hosté snažili více tlačit dopředu, ale vedlo to pouze k velkému množství nebezpečných brejků, které jejich obrana nebyla schopna zachytávat. Brankář Braunšveig tak musel předvést několik skvělých zákroků a i přesto se skóre dále navyšovalo. Síť totiž postupně rozvlnili Stuchlý a L. Temiak a Plicka gólem na 7:0 dokonal další hattrick. V tu chvíli to vypadalo, že by domácí mohli dosáhnout desítky, kterou již od první půle vyvolávali jejich fanoušci, nakonec to ale kvůli polevení v poslední dvacetiminutovce nedokázali. Naopak, i Pšovka B si připsala četsný úspěch, o který se postaral jejich suverénně nejzkušenější hráč Jan Netolický st. (49), kterému na zásah stačilo pouhých 6 minut na hřišti. Pak se zavěsil do vzduchu a přesnou hlavičkou zkazil domácímu brankáři čisté konto. Nic to ale nezměnilo na vysoké výhře domácích 7:1.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Dnes to byl zejména z mojí strany koncert. První dva góly letěly asi pět centimetrů okolo mě a já jim nedokázal zabránit (přičemž při druhém to pro jistotu byly housličky). U třetího jsem si hrál na Pirla a překvapivě to nevyšlo, no a čtvrtý jsem zkušeně prodloužil na zadní tyč, kde soupeř doklepával do prázdné brány. Nedělám si iluze, že bychom měli na to ve Vojkovicích bodovat, protože síla soupeře byla opravdu velká. Mohli jsme mít ale aspoň o co hrát ve druhé půli, jako před týdnem proti Libiši B. Bohužel, nepovedlo se. Dneska jsem týmu oporou rozhodně nebyl.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Jonák [-] , P. Král [-] (65. L. Temiak [-] ) , J. Juklíček [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , J. Stuchlý [-] (54. M. Tetiva [-] ) , M. Mára [-] , M. Prachař [-] (71. T. Hubička [-] )

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - L. Krejčík [-] , V. Urban [-] (82. J. Netolický st. [-] ) , M. Novák [-] , P. Šuba [-] , Z. Vavrek [-] , L. Dudok [-] , M. Buzalka [-] (46. M. Krejčík [-] ) , K. Vlasák [-] (64. J. Voleman [-] ) , M. Král [-] , D. Šesták [-]

ŽK: 81. M. Priatka - 38. M. Buzalka , 47. L. Dudok .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.