Libiš B ve šlágru kola zvítězila ve Mšeně


Branky


0

Zápas ve Mšeně vyzněl vítězně pro hostující B-tým Libiše. Ten těžil zejména ze skvělého úvodu zápasu, ve kterém si vypracoval dvoubrankové vedení. Domácí sice v závěru snížili na rozdíl jediné branky, na body ale nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš převádí skvělý vstup do zápasu

Šlágr kola ve Mšeně dostal pod svá křídla pan rozhodčí Kudrna, kterému na čarách pomáhali rozhodčí - laici. Na hřišti pak svá křídla jako první roztáhli domácí fotbalisté, slibnou šanci ale nevyužili, a tak šla již ve 2. minutě do vedení Libiš B. Domácí obrana neodhadla dlouhý míč a hosté šli po akci Novotný - Ryšlavý - Fajt do vedení. 0:1. Hosty rychlá branka nabudila k další aktivitě, a tak jim patřily i další minuty utkání. V 17. minutě se podařilo hostům své vedení zdvojnásobit, když dlouhý výkop brankáře Lomského opět překonal domácí obranu a Brynda krásně přehodil vybíhajícího Hnízdila. 0:2. Snížení na sebe ale nenechalo dlouho čekat - ve 23. minutě našel centr Wasyliwa hlavu Guttenberga ml., a ten se svým 19. zásahem sezóny dostal do čela tabulky střelců. 1:2. V dalším průběhu poločasu se ale na obou stranách objevily tvrdší zákroky, a tak se více diskutovalo než hrálo a další branka nepadla.

 

Mšeno v závěru pouze snižuje

V úvodu druhé půle se žádná přestřelka nekonala - hrál se spíše opatrný fotbal, ze kterého ale nenápadně vyplavala branka hostů. Nenápadná hlavička Maláka totiž v 56. minutě zapadla přímo k tyči a rozdíl byl opět dvoubrankový. 1:3. Hned vzápětí mohl definitivně rozhodnout Fajt, jeho velkou šanci ale zneškodnil Hnízdil, a tak bylo stále o co hrát. Mšenským se ale čas krátil a obrana hostí zkušeně odolávala. Až v 88. minutě se domácí dostali na dostřel, když R. Kolumpek dokázal dostat míč do sítě po závaru ve vápně. Na vyrovnání ale zbývalo příliš málo času, a tak si Libiš B připsala další 3 body po těsné výhře 2:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Bohužel tento zápas hodně připomínal podzimní utkání v Libiši, které jsme si prohráli sami vlastní nedisciplinovaností. V tomto domácím zápase jsme se sice nenechali vyloučit, ale vyrobili jsme 2 hrubé chyby, což takto vyspělý soupeř trestá a navíc jsme se nesmyslnými diskusemi okradli o část času, který jsme mohli a měli věnovat hře. Pokud bychom se vyvarovali chyb a řečnění, mohli jsme proti soupeři posílenému hráči áčka uspět. To se nám ale stejně jako na podzim nepodařilo, a tak si Libiš odváží všechny 3 body. Souhlasím s hodnocením trenéra hostů, že zápas čtvrtého týmu tabulky se třetím by měli řídit 3 rozhodčí!

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme určitě vyhráli zaslouženě. Jediné co nejen mě, ale i domácího trenéra mrzelo, že přijel jediný rozhodčí pan Kudrna. Utkání, které hraje třetí mužstvo proti čtvrtému by mělo mít 3 rozhodčí. Naštěstí to pan Kudrna zvládl velmi dobře a domácí, kdyby byli více ukáznění, mohli myslet i na lepší výsledek. Musím poděkovat klukům z "A" týmu, že mají sami chuť si jít zahrát a jsem velmi rád, že nemusím nikoho přemlouvat - spíš je musím odmítat. Děkuji i klukům z dorostu. Dnes musím pochválit Fajta, který byl jedním z těch nejlepších na hřišti. Jinak dnes kluci makali na těžkém terénu celých 90 minut.Teď jedeme opět ven a čeká nás velmi těžké utkání ve Vojkovicích, kde je budeme trápit celých 90 minut.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - ZABILANSKÝ Jiří (N), GROSMAN Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.