3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z přestřelky vezou dva body Horní Počaply


Branky


14. T. Dinka , 16. D. Weiner , 54. P. Kubata - 25. J. Žídek , 49. J. Žídek , 55. M. Hanuš
0

Zejména úvody obou poločasů znamenaly konečné vysoké skóre 3:3. V hostujícím dresu se činil zejména dvougólový Žídek. Domácím k potřebné výhře nestačily ani dva slepené góly z první čtvrthodiny utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Veltrus hosté zastavují gólem Žídka

Zápas týmů, kterým se dosud nepovedlo naplno bodovat, se odehrál ve Veltrusech. Horní Počaply chtěly odčinit domácí porážku s Vysokou, vstup do utkání se jim ale nevyvedl. Ve 14. minutě se totiž za hostující obranu dokázal dostat rychlonohý Dinka, který překonal brankáře Šmejkala. Hosté sice reklamovali ofsajd, sudí Eder byl ale neoblomný, a tak se skóre měnilo na 1:0. Hned o dvě minuty později se hosté opět zlobili - zdálo se, že si domácí útočník při pokusu o kličku spíše šlápl na míč, ozval se ale hvizd a byl nařízen trestný kop z výborné pozice na hranici vápna. K jeho rozehrání se postavil veltruský Weiner a trefil se parádně. 2:0. Hosté se dostali do hry až ve 25. minutě, kdy se trefil Žídek, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Po rychlém vyrovnání jde zápas do penalt

Nástup obou týmů do druhého poločasu byl opravdu bleskový. Domácí do něj šli s vědomím, že už nemohou sáhnout ke střídání, jelikož jediný náhradník Tomáš Podskalský nahradil ve 41. minutě svého jmenovce Reného, který si nepříjemně zranil koleno. Vyrovnání hostů na sebe nenechalo dlouho čekat a postaral se o něj ve 49. minutě Žídek. V 54. minutě už to bylo 3:2, když skóre na stranu domácích překlopil využitím jednoho z mnoha nebezpečných brejků Kubata. Hned o minutu později ale Horní Počaply opět srovnaly zásluhou Hanuše. Až do konce zápasu se hrál zajímavý fotbal, ve kterém Horní Počaply více držely míč a domácí naopak hrozili rychlostí svých útočníků. Další branka už ale nepadla, a tak se šlo do penalt, ve kterých rozhodl střídající útočný žolík Rejman o zisku dvou bodů pro Horní Počaply.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Zápas ve Veltrusech se nevydařil úplně podle našich představ, jelo se konečně pro výhru a to vyšlo jen z části. Po dvojnásobném vedení domácích jsme museli máknout dopředu. Naštěstí jsme využili alespoň některé šance a dovedli zápas do penalt. Tam nám přálo trochu víc štěstí a rozhodla zřejmě i trocha nervozity soupeře a máme do tabulky o bodík více.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Bittner [-] - L. Smetana [-] , O. Packa [-] , F. Hofman [-] , R. Podskalský [-] (41. T. Podskalský [-] ) , D. Weiner [-] , M. Skandrani [-] - I. Štofl [-] , P. Kubata [-] , T. Dinka [-] -

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Žídek [-] , M. Hanuš [-] , J. Vokoun [-] , D. Slezák [-] (69. L. Rejman [-] ) , J. Vrňák [-] , P. Lédl [-] (45. J. Dohnal [-] ) - R. Toman [-] , D. Malinský [-] (79. J. Plíhal [-] ) , S. Grohman [-] - J. Trubička [-]

ŽK: 75. I. Štofl , 87. P. Kubata , 90. F. Hofman - 15. S. Grohman , 40. D. Slezák , 68. J. Dohnal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.