4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vysoká pokračuje v dobrých výkonech - Lobkovice odjíždí s prázdnou


Branky


0

Až po změně stran bylo rozhodnuto o osudu utkání na Vysoké. Za hosty totiž v závěru prvního poločasu dokázal vyrovnat na 1:1 Horký, druhou půli ale zvládla lépe Vysoká a připisuje si další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra s jednou brankou na každé straně

Velmi improvizovanou sestavu s útočníkem Chroustem v bráně poslali do zápasu na Vysoké fotbalisté Lobkovic. To bylo alarmující zejména z důvodu velké útočné síly domácí Vysoké, která na domácím hřišti dokázala potrápit i silné Všestudy. Začátek zápasu ale vyšel lépe Lobkovickým, kteří si vytvořili první velkou šanci zásluhou debutanta Fingerhuta ml.. Ten dokázal uniknout domácí obraně, v zakončení si ale vylámal zuby na brankáři Hamáčkovi. I další minuty patřily spíše hostům, kteří však dopláceli na svou nemohoucnost v zakončení, a tak se skóre měnilo na druhé straně, o což se v 16. minutě postaral aktivní Pražák. 1:0. Zbytek poločasu nabídl atraktivní podívanou s útočnými akcemi na obou stranách, skóre se ale měnilo už pouze jednou. Pět minut před přestávkou se přesně trefil hostující Horký a zařídil tak poločasovou remízu 1:1.

Více sil mají domácí a berou vítězství

Inkasovaná branka do šatny ale s hráči Vysoké nezamávala a po změně stran to byli právě oni, kdo dokázal určovat tempo hry. Zdálo se, že hostům dochází síly a na jejich branku se začaly valit útoky. První úspěšný si domácí připsali v 54. minutě, kdy je poslal do vedení Kettner. Další branky pak přidali Řízek s Gabčem a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Fotbalisté Vysoké tak díky zlepšenému výkonu ve druhé půli porazili Lobkovice 4:1. Tuto výhru budou chtít potvrdit příští týden v Obříství, zatímco Lobkovičtí budou chtít odčinit prohru doma proti Veltrusům.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Už v týdnu jsme se potýkali s velkým přívalem omluvenek a vyvrcholilo to omluvou brankářské jedničky, náhradní brankář také nemohl, a tak musel do brány hráč z pole a do hry několik jindy méně vytěžovaných hráčů. V prvním poločase ještě tyto změny nebyly téměř znát. v druhém poločase už toho někteří naši hráči začínali mít dost a nebezpečný začal pro nás být především domácí hráč Pražák, který zakládal většinu útoků domácích. Poté začali domácí střílet branky a my si vážné šance vytvářeli už jen sporadicky, a tak utkání dopadlo, jak dopadlo. Zaslouženou výhrou domácích. Za zmínku stojí také výborný výkon trojice rozhodčích, kteří utkání zvládli na výbornou.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Pražák [-] , R. Finkous [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] (77. Z. Vágner [-] ) , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] , T. Vodička [-]

FC Lobkovice
T. Chroust [-] - R. Horký [-] , J. Slovák [-] , T. Fingerhut [-] , J. Bauer [-] , M. Štěpán [-] , R. Hlaváček [-] (65. A. Hackl [-] ) , D. Hynek [-] (55. J. Pipošiar [-] ) , J. Hejsek [-] , V. Šeda [-] , O. Bareš [-] (75. J. Jindra [-] )

ŽK: 39. T. Vágner , 66. M. Pražák - 30. D. Hynek , 86. V. Šeda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - ŠVANCARA Miloslav, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.