J. Žižka 13.
J. Polák 16. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 14:00

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice ovládly derby!


Branky


13. J. Žižka , 16. J. Polák (vl.)
0

Návrat do domácího prostředí byl zřejmě tou pravou vzpruhou pro fotbalisty Dolních Beřkovic. Ti si připsali první jarní výhru a hned v prestižním utkání proti rivalovi z Horních Beřkovic. Oba góly padly v úvodu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou velmi rychle do vedení

První poločas beřkovického derby vyšel o poznání lépe domácímu týmu Dolních Beřkovic. Ty na tom sice byly v tabulce hůře, hned v 5. minutě ale mohly jít do vedení, když do vápna centroval Minář, Patera ale z hranice malého vápna ani na dvakrát nedokázal prostřelit dvojblok hostujících obránců. Ve 13. minutě ale už mohli domácí slavit. K rozehrání přímého kopu se totiž postavil Žižka a nádherně obstřelil zeď i brankáře. 1:0. Hned o tři minuty později dokázaly Dolní Beřkovice svůj náskok navýšit po trochu kuriózním momentu. Mladý Minář se hnal za dlouhým míčem, u kterého byl nakonec dříve než hostující brankář. Snaha o přelobování mu však příliš nevyšla a míč padal někam do oblasti penaltového puntíku. Tam ale pro hosty velmi nešťastně zasáhl jejich stoper J. Polák, který dezorientován hlavou zavěsil přímo do vlastní šibenice. 2:0. Hosté si největší šanci na snížení vypracovali zhruba o 5 minut později, po pěkné kombinaci ale jeden z jejich útočníků nastřelil z hranice velkého vápna pouze břevno.

Hosté se nedokáží dostat na dostřel

Do druhé poloviny vstoupil domácí tým s jasným cílem - neinkasovat. Tomu uzpůsobil také svou hru, kdy se soustředil především na poctivou obranu. Tato taktika vycházela skvěle a hosté se dlouhé minuty nemohli dostat do pořádného zakončení. Naopak Dolní Beřkovice mohly v 60. minutě navýšit skóre po jednom z rychlých brejků, když Patera centrem našel Žižku v oblasti penaltového puntíku. Střela z první ale pouze roztřásla břevno Neugebauerovy branky. Hosté si vytvořili také jednu vážnou příležitost, únik z pravé strany ale Karda dokázal nohou vyrazit a navíc byl signalizován ofsajd. V derby se tak z výhry 2:0 radovaly domácí Dolní Beřkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Jsem rád, že jsme konečně bodovali na plno. Myslím, že jsme si všechny tři body zasloužili. Chtěl bych klukům poděkovat - splnili prakticky všechno, co jsme si před zápasem i o přestávce řekli. Ještě chci pochválit výkony všech rozhodčích.

Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Zápas jsme začali dobře, alespoň co se týče držení míče. Jenže jsme brzy dvakrát inkasovali. První gól jsme dostali po dobře zahraném přímém kopu. Druhý gól jsme si dali vlastní - náš stoper se špatně zorientoval a míč skončil v naší bráně. Po celý zápas jsme byli lepší, ale bohužel jen po soupeřovu šestnáctku. Domácí vyhráli zaslouženě, protože dali dva góly a my jsme ve finální fázi byli bez momentu překvapení. Nejvíc mě mrzí zranění našeho klíčového hráče.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] (75. V. Tajč [-] ) - A. Mucek [-] , P. Patera [-] (77. T. Slezák [-] ) , J. Žižka [-] , K. Špavelko [-] (85. J. Khorel [-] ) , D. Fibich [-] , J. Těmín [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - D. Kiš [-] , J. Sankot [-] (67. V. Kníže [-] ) , O. Brůža [-] , L. Polák [-] , P. Hrdlík [-] (46. L. Bryslivec [-] ) , M. Němec [-] , V. Doležal [-] (85. J. Cinybulk [-] ) , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , J. Mikula [-]

ŽK: 33. A. Mucek , 84. J. Chabada - 19. J. Sankot , 32. O. Brůža , 74. M. Němec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DRIML Petr - BLAHOUT Jiří, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.