Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín po změně stran otočil záchranářský souboj


Branky


0

Jako na houpačce probíhal zápas Řepína proti Pšovce B. Pikantní byl zejména pro domácího obránce Jiřího Bláhu, který se pokusil ubránit svého syna Tomáše, který nastoupil v dresu Pšovky. Že Tom vstřelil gól ho po výhře 3:2 mrzet nemusí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka jde překvapivě do vedení

S několika vynucenými absencemi dorazili do Řepína fotbalisté Pšovky B. Ztráty opor zacelili dorostenci a hosté byli připraveni bojovat o první jarní výhru. Jejich plány se ale začaly hroutit již v 1. minutě, kdy se Řepínští dostali k rohovému kopu, který propadl až k neobsazenému Šperlovi, a ten v krkolomné pozici otevřel skóre. 1:0. Rychlá branka ale hosty nepoložila, hra byla vyrovnaná a v 17. minutě už bylo vyrovnané i skóre, když hosté vyslali krásnou přihrávku do úniku mladého Bláhu, a ten se sám před Kamínkem nemýlil. 1:1. Ve 36. minutě už vedli hosté, kteří rovněž využili rohového kopu ke skórování. Míč se dostal k důraznému Krejčíkovi, který vypálil a jeden z obránců přizvedl míč nad bezmocného brankáře. 1:2. Domácí byli po celý poločas střelecky aktivnější, jejich pokusy však postrádaly přesnost, a tak se šlo do kabin za stavu výhodnějšího pro Pšovku B.

Dvořák během několika minut otáčí skóre

Do druhé půle vstoupili domácí se zvýšeným odhodláním. Vysokým napadáním a aktivní hrou si rázem vytvářeli šance. Zdálo se také, že hostům postupně docházejí síly, i přesto ale hrozili z rychlých brejků, které však nedokázali dotáhnout do konce. V 66. minutě tak bylo vyrovnáno, když sudí Eder po kontaktu na hranici pokutového území nařídil pokutový kop ve prospěch Řepína. K jeho rozehrání se postavil kapitán Dvořák, který chladnokrevně zavěsil. 2:2. Řepín měl i nadále více ze hry, z čehož pramenilo množství rohů a standardních situací. A byl to právě rohový kop, po kterém šli domácí do vedení, když se hlavou z prostoru penalty trefil opět Dvořák. 3:2. Snahu hostů o vyrovnání pak zabrzdila 83. minuta, kdy Dudok ztratil míč a svou chybu napravil jen za cenu žlutého faulu. A protože první žlutou už měl za řečnění, putoval pod sprchy. V samotném závěru zápasu sahali oslabení hosté po vyrovnání, když Krejčík proměnil svůj samostatný únik. Praporek rozhodčího ale neomylně vyletěl nad hlavu a gól tak uznán nebyl. Domácí tak berou po výhře 3:2 všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého týdne, jen se vyhnout chybám, které děláme. Díky bohu se nám podařilo urvat důležité 3 body, i když nám soupeř svou nedisciplinovaností hodně pomohl. Stále ale musíme přidat.

FK Pšovka Mělník B
Vít Vlasák - obránce: Myslím, že jsme si z Řepína mohli odvézt alespoň bod. Zejména v první půli jsme byli vyrovnaným soupeřem, nicméně jsme v průběhu zápasu nedokázali uhlídat dva rohové kopy, které rozhodly o výsledku.



Sestavy


TJ Řepín
K. Kamínek [-] - D. Dvořák [-] , J. Bláha [-] , J. Urbánek [-] (63. L. Werner [-] ) , V. Labuť [-] - M. Chodúr [-] , K. Boček [-] , L. Novák [-] (81. L. Kamínek [-] ) , M. Šperl [-] (75. M. Hypša [-] ) - R. Černý [-] , M. Kohout [-] (72. Z. Prejza [-] ) -

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - V. Urban [-] (56. Z. Vavrek [-] ) , L. Krejčík [-] , J. Voleman [-] , T. Bláha [-] , J. Netolický [-] , T. Harant [-] , V. Vlasák [-] , D. Šesták [-] , L. Dudok [-] , M. Novák [-]

ŽK: 41. R. Černý , 57. M. Kohout , 82. Z. Prejza - 57. L. Dudok . ČK: 83. L. Dudok .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: EDER Oldřich - DUDOK Luděk, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.