0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovorka před poločasem zajistil Obříství výhru


Branky


0

Důležité body ztratili v sobotním odpoledni na domácím hřišti fotbalisté Veltrus. Ti potřebovali nutně bodovat, aby přiživili své naděje na záchranu, proti výborně bránícímu Obříství se jim ale skórovat nepodařilo a jediný Hovorkův gól rozhodl o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obříství z převahy vytěžilo vedení

Další důležitý záchranářský souboj čekal na fotbalisty Veltrus. Na jejich hřiště tentokrát zavítalo Obříství, které rovněž ještě nemá nic jisté, a tak se dal očekávat velký boj o každý metr hřiště. Výrazně lépe do zápasu vstoupili hostující fotbalisté, kteří dokázali podržet míč na zemi a zaměstnávat obranu soupeře. V úvodních minutách se jim hned třikrát podařilo prostrčit míč obranou soupeře a vyslat svého osamoceného útočníka na branku, gólman Nádeník se ale pokaždé vyznamenal a gólovou akci překazil. Domácí se snažili hrozit zejména dlouhými míči na svou útočnou dvojici, která si sice dokázala poradit a podržet míč, vážnější šance z toho ale nebyly. Akce hostů zase končily střelami mimo, a tak se zdálo, že v první půli už gól nepadne. Z omylu ale všechny vyvedl ve 39. minutě hostující útočník Hovorka. Jeden z domácích hráčů se sice stihl příkladně vrátit a zastavil nadějnou akci Obříství, následnou rozehrávkou ale našel přesně Libora Tichotu, který zachoval chladnou hlavu, posunul na lépe postaveného Hovorku a mohl se radovat. 0:1.

Veltrusy se snaží, gól ale nestřílí

V poločase udělali domácí jednu změnu v sestavě, ještě přidali na bojovnosti a hra se vyrovnala. Hráčům Obříství jako by nutnost bodovat začala svazovat nohy a z jejich pěkné kombinační hry toho příliš nezbylo. Útoky Obříství končily spoustou nepřesností, spolehnout se ale hosté mohli na spolehlivě pracující obrannou linii v čele s brankářem Radkem Novákem, která nedovolovala Veltrusům vážné zakončení. V závěru se domácí tým tlačil za vyrovnáním, hostující obrana ale odolala, a Obříství tak veze z Veltrus všechny body za výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Ve Veltrusích jsme získali velmi důležité tři body. Z bodů a z prvního poločasu můžeme mít radost, škoda, že jsme nepřidali více branek. Druhý poločas byl z naší strany více nervózní, domácí ale naši branku příliš neohrozili. Děkujeme divákům za velice početnou kulisu a podporu v tomto důležitém zápase.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Lange [-] , J. Bittner [-] - D. Weiner [-] , M. Skandrani [-] (75. J. Prantl [-] ) , F. Hofman [-] (56. T. Podskalský [-] ) , O. Packa [-] - P. Kubata [-] (46. R. Podskalský [-] ) , T. Dinka [-] , I. Štofl [-] - L. Smetana [-]

TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - M. Vrábel [-] - J. Hovorka [-] , J. Franz [-] , P. Herynk [-] (90. P. Douša [-] ) , L. Tichota [-] - L. Tichota [-] - S. Chvátal [-] , P. Litera [-] , J. Hašourek [-] , P. Sus [-] (12. M. Bartoš [-] )

ŽK: 11. I. Štofl , 53. T. Dinka - 74. S. Chvátal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠULC Martin - HORVÁT Jiří, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.