Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Počaply se ve Mšeně gólově neprosadily


0

Čisté konto brankáře Hnízdila a dvě vstřelené branky do sítě Horních Počapel - to je velmi zjednodušený souhrn dění ve Mšeně. Domácí tým si dokázal poradit a v závěrečné přesilovce po vyloučení Grohmana již výhru neztratil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Guttenberg brzy otevírá skóre

Ve Mšeně se odehrál přímý souboj o 4. místo v tabulce, když oba soupeře od sebe dělily pouhé 2 body. Výrazně lépe se vstup do utkání vydařil domácímu týmu, který svou aktivitu přetavil v rychlé vedení. Wasyliw již v 5. minutě přesně odcentroval a Guttenberg ml. hlavou usměrnil míč za Šmejkalova záda. I v dalších minutách to byli fotbalisté Mšena, kteří se snažili vytvářet rozruch před soupeřovou brankou k dalším větším šancím už to ale nevedlo. Od 15. minuty tak postupně začali přebírat otěže zápasu hosté a hned si vypracovali velkou šanci - jejich střela ale pouze otřásla břevnem Hnízdilovy branky. Domácí jako by znervózněli a dostávali se pod tlak, jejich obrana ale všechny ošemetné situace vyřešila, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

Po vyloučení Grohmana hosté už nekoušou

Také vstup do druhého poločasu vyšel lépe Mšenu, jehož hráči zřejmě v poločase dali na slova svého trenéra a opět zapnuli na vyšší obrátky. Odměnou jim byla druhá branka z kopačky Wasyliwa, který se ve vápně velmi pěkně obtočil kolem soupeře a zakončil přesně k tyči. 2:0. Další minuty utkání pak patřily jednoznačně hostujícímu Stanislavu Grohmanovi, ovšem na svůj výkon určitě nebude rád vzpomínat. Nejprve si vysloužil žlutou kartu za kritiku sudího Pixy, aby následně v 69. minutě za likvidační zákrok na koleno domácího hráče uviděl červenou kartu. Své vyloučení doprovodil další sprškou nadávek a odebral se do kabin. Po zbytek zápasu si pak v početní výhodě hrající domácí v pohodě hlídali výsledek. Mšeno - Horní Počaply 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Úvodních 15 minut zápasu jsme byli lepší a vytvořili si vedení, ale pak se ke slovu dostali hosté a naše hra byla najednou plná nepřesností a převaha byla jednoznačně na straně Počapel. Po přestávce už jsme hráli daleko koncentrovaněji a Počaply jsme do žádné větší šance nepustili.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Do Mšena se jelo ve značně pozměněné sestavě a také to bylo na začátku utkání znát. Tlak ze strany domácích po vstřelení branky po chvíli opadl a naše mužstvo bylo nebezpečnější, bohužel bez gólu. Poločas skončil 1:0 a vzhledem k pracovním povinnostem šel dolů Fikart a Šuta. Toto střídání znamenalo oslabení sestavy, a když k tomu přičtu výrok rozhodčího a vyloučení, bylo trochu jasné, že body odvezeme jen těžko. K rozhodčímu p. Pixovi se nechci a nebudu vyjadřovat, jen snad, že kdyby pořádně sledoval hru, nemusel vylučovat.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (84. M. Demen [-] ) , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , J. Tyle [-] (60. J. Matúšek [-] )

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Vokoun [-] , D. Slezák [-] , R. Martinec [-] , L. Sukup [-] - R. Toman [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] (46. J. Dohnal [-] ) - J. Trubička [-] , P. Švihovec [-] (73. J. Petera [-] ) , P. Šuta [-] (46. L. Rejman [-] )

ŽK: 68. V. Valenta - 40. D. Slezák , 58. L. Rejman , 63. S. Grohman . ČK: 69. S. Grohman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIXA Josef - KORTANOVÁ Marie, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.