Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovorka čistým hattrickem porazil Hořín


Branky


0

Skoro čtyřicet minut se čekalo v tomto zápase na první zásah, nakonec se však střelci obou týmů trefili dohromady šestkrát. Polovinu všech zásahů zaznamenal domácí útočník Hovorka a zařídil tak výhru Obříství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořín se prezentuje velmi dobrou hrou

Povzbuzeni vybojovanou domácí výhrou vstupovali do zápasu fotbalisté Hořína. V Obříství je ale nečekal lehký soupeř - domácí na tom byli v tabulce jen o bod hůře. V první půli to byli právě hosté, kteří se prezentovali aktivní a důraznou hrou a dělali domácím problémy v rozehrávce. Hra tak byla z obou stran neurovnaná a plná bojovnosti. Větší šance se nerodily, a tak přišel ve 38. minutě jako blesk z čistého nebe úvodní gól hostů, když se nenápadnou střelou prosadil Žemlička. Pokud by hosté udrželi vedení do poločasu, bylo by to pro ně velmi nadějné. To se však nepodařilo. Ve 44. minutě totiž jejich obrana zaváhala a pustila do šance Hovorku, který proměnil a upravil tak skóre na poločasových 1:1.

Domácí Obříství přebírá otěže zápasu

V poločasové přestávce trenéři nestřídali, domácí Obříství se ale začalo dostávat více do hry. Pomohla jim k tomu i rychlá vedoucí branka, když se v 55. minutě už podruhé v zápase prosadil Hovorka. Od této chvíle domácí hráči zpřesnili kombinaci, byli na hřišti lepším týmem a vytvářeli si i zajímavé šance. Na pojišťovací gól ale stále čekali, a tak i hosté cítili šanci na vyrovnání. Zvýšit náskok se domácím podařilo až v 83. minutě, kdy hattrick dovršil Hovorka. 3:1. O tři minuty později už to vypadalo na debakl, když se pěknou střelou z dálky prosadil Franz, za hosty ale ještě stihnul korigovat Žídek. Na další góly už čas nezbýval, a tak Hořín nedokázal navízat na týden starou výhru. Obříství - Hořín 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Opět důležité vítězství. Na Hořínu bylo vidět, že ho minulé vítězství nabudilo a jeho hráči byli v prvním poločase důraznější. Důležitým momentem bylo vyrovnání Hovorky chvíli před přestávkou. Druhý poločas už byl plně v naší režii a vítězství jsme si zasloužili.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] - L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , J. Franz [-] , J. Hovorka [-] (85. J. Řehák [-] ) - L. Tichota [-] - J. Hašourek [-] , S. Chvátal [-] (73. M. Bartoš [-] ) , J. Mansfeld [-] , A. Teboui [-] (56. M. Šeps [-] )

AFK Hořín
T. Landsman [-] - J. Liška [-] (77. P. Machek [-] ) , D. Vermach [-] , J. Kettner [-] , R. Rulec [-] - A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , M. Holoubek [-] , P. Landsman [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

ŽK: 32. J. Franz - 34. P. Landsman , 52. M. Holoubek , 61. A. Finkous .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hamšík Michal - JAHODA Petr, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.