Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno veze z Lobkovic cenné tři body


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál v Lobkovicích, kam zavítali fotbalisté Mšena. Ti se po vyrovnané první půli dostali do dvoubrankového trháku, na který dokázali domácí odpovědět pouze snížením Bauera čtyři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lobkovice jsou s větrem v zádech lepším týmem

Oba týmy nastoupily k boji o pozice v první pětici ve vynuceně pozměněných sestavách. V úvodu se zdálo, že se s tím lépe vypořádají fotbalisté Mšena, kteří ale své dva nadějné brejky nedotáhli ke gólovému zakončení. Poté se ke slovu dostaly domácí Lobkovice a i díky drobné nekoncentrovanosti hostí měli více ze hry. Rovněž jejich útoky ale postrádaly lépe vyřešenou finální fázi, a tak se skóre měnilo až ve 29. minutě, kdy se Valenta z hranice vápna trefil za záda domácího veterána Pechara. 0:1. Domácí však na úvodní trefu zápasu dokázali rychle reagovat a hned o tři minuty později bylo vyrovnáno, když pěknou individuální akci předvedl Bauer. 1:1. Domácí byli po této brance na koni, žádnou další slibnou šanci už ale nevyužili, a protože se stejně vedlo i hostům, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

 

 

Převaha se stěhuje na kopačky hráčů Mšena

Pokud se v prvním poločase hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou Lobkovic, ve druhé půli se karta obrátila. Domácí se sice i nadále tlačili dopředu, možná ale i vinou větru, který tentokrát foukal proti nim, se na jejich straně začaly kupit nepřesnosti. Centry nenacházely své adresáty, přihrávky byly nepřesné a na koně se tak dostali hosté, kteří toho využívali k rychlým brejkům. V 57. minutě tak dokázal skórovat Valenta, o čtyři minuty později z obdobné situace i Guttenberg ml. a rázem to bylo o dvě branky. 1:3. Domácí obrana měla velké problémy se zachytáváním rychlých útočníků Mšena, další akce ale zůstaly bez gólového vyjádření, a tak se o zápletku postaral v 84. minutě svým druhým gólem zápasu Bauer. Na vyrovnání však už Lobkovičtí neměli síly, a tak odešli poraženi v poměru 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Měli jsme rozhodnout v prvním poločase, což se nám bohužel nepodařilo. Za zlepšený výkon v druhém poločase hosté zvítězili zaslouženě. Navíc nás krom ztráty bodů musí mrzet i zdravotní stav některých hráčů, kteří ze hřiště opět odkulhali, a tak se naše marodka ne a ne vyprázdnit. Nezbývá než doufat, že se začne blýskat na lepší časy.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Nakonec se jako rozhodující faktor ukázal vítr, který první poločas pomáhal domácím a druhý poločas nám. Podle mne jsme si s tím dokázali mnohem lépe poradit my a zaslouženě tak bereme 3 body.



Sestavy


FC Lobkovice
M. Pechar [-] - J. Blahut [-] (80. M. Štěpán [-] ) , J. Slovák [-] , L. Weishäupl [-] , J. Hejsek [-] , L. Frýzek [-] (37. R. Hlaváček [-] ) , J. Bauer [-] , O. Bareš [-] (78. J. Pipošiar [-] ) , M. Melich [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Demen [-] (67. J. Hanuš [-] ) , M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , F. Hakl [-] (84. R. Kormoš [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - STIBŮREK Petr, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.